Friday, May 11, 2012

Råd å helbrede et sønderknust hjerte: 5 Tips

Gå gjennom smerten av en breakup skal være en emosjonell utfordring, uansett hvordan du ser på det. Healing et sønderknust hjerte er aldri lett. Mange mennesker med knust hjerte tror at de vil kunne komme over det raskt ved å bare fokusere på fremtiden og prøver å glemme fortiden.


Hva de finner, er imidlertid at bære en torch for noen etter at en breakup ligner sterkt grieving prosessen. Psykologer fortelle oss at klagemålet for glad som har dødd tendens til å følge en prosess av separate stadier. Ikke overraskende, følger prosessen for å reparere et sønderknust hjerte lignende stadier, mellom fornektelse og aksept. Det er bare ved å gå gjennom denne prosessen at du kan være klartenkte å finne ut hva de neste trinnene i kjærlighetslivet skal være.


Her er mitt råd til å helbrede et sønderknust hjerte:


1. Gjøre hva du kan for å overleve på kort sikt:


Håndtere en breakup kan føle at det er rive du apart inni. Første sjokk og sorg som følger med alvorlige breakups er ikke noe å komme over raskt – det er faktisk noe du trenger for å overleve. For tiden, husk at gjeldende viktigste målet bør bare å gjøre det du kan for å overleve gjennom denne tøff tid intakt. På den måten du vil være godt posisjonert for det neste.


2. Ikke forvente andre å forstå:


Følelsene av fortvilelse, som kan følge en breakup er forsterket av det faktum at de fleste rundt deg ikke går gjennom samme rett som du er akkurat nå. Så nivåer av sympati du kan forvente fra bare bekjente og kolleger er sannsynligvis ikke kommer til å være så høyt som du kanskje har lyst. Selvfølgelig, betyr dette ikke at folk ikke bryr seg om deg. Det betyr bare at de virkelig ikke kan relatere til dybden av smerte og frustrasjon som du går gjennom akkurat nå.


3. Husk at breakup smerte er en universell menneskelige erfaring:


Selv om du sannsynligvis føler veldig mye alene i din smerte akkurat nå, selvfølgelig ikke er du. Faktisk, du går gjennom noe som millioner av mennesker går gjennom akkurat nå i verden – og mange flere enn som gjennom historien. Være vitne til de utallige "knust hjertet" og "tapt kjærlighet" sanger som du kan høre på radioen på en gitt dag. Eller, kontrollere aksjemarkedet i drama eller romantisk komedie deler av videoen lokale lagre og innse hvor mange filmer har bare blitt gjort om dette svært smerte. Så ta hjertet i faktum at mens hva du opplever føles intenst personlige og ensom akkurat nå, på et større nivå du går gjennom hva utallige andre har (og er) også gå gjennom.


4. Bruke ekstra tid med venner og familie:


I tillegg til å gi deg tiden du trenger å koble på nytt med din egen følelse av selvtillit, er en annen viktig skritt på veien mot helbredelse knust hjerte å gjør deg selv en tjeneste og bruke litt tid med venner og familie. De vil innse at du går gjennom noe alvorlig, og vil prøve å hjelpe. Det er viktig å la dem i en liten bit i livet ditt ellers-privat og tillate deres kjærlighet og hengivenhet for deg å hjelpe helbrede knust hjerte. Folk som du bryr deg om vil være svært nyttig når det gjelder å håndtere pause opp smerte, hvis du utleie seg.


5. Gjenkjenne at det er sunt måter å komme over en breakup:


Det er noen gode nyheter blant alle denne smerte og lidelse du går gjennom: det er en "rett" eller sunn måte å møte et sønderknust hjerte som vil hjelpe deg med å løse ting raskere. Det involverer to deler: a. gjør din fred med smerte; b. avgjøre hvis det er fornuftig å prøve å få tilbake sammen med din ex.


Så, Følg denne råd å helbrede et sønderknust hjerte. Først, kommer til vilkårene med det faktum at du overlever denne ting. Neste, kontroller at du huske på at, uavhengig av hvordan det kan virke, du er faktisk ikke helt alene i denne erfaringen: andre har gått gjennom dette før, og venner og familie kan låne kjærlig støtte. Endelig, gjøre din fred med smerte. Når du gjør det, vil du finne at det blir mye mindre akutte. Bare da vil du være i en mye bedre posisjon til å avgjøre om du trenger å komme over din ex eller prøver å få din ex tilbake i livet ditt.

No comments:

Post a Comment