Tuesday, May 22, 2012

Hvordan overleve en Break-up

Etter å være med den samme personen i mange år, og deretter bryte, er det vanskelig å forestille seg livet uten vedkommende. Du en gang gjorde alt sammen, og nå du står overfor livet som en enkelt person på nytt. Selv om justeringen kan være vanskelig i begynnelsen, det er ikke slutten av verden. Det er viktig å huske at dette er noe som skjer med nesten alle på et tidspunkt, og de har alle overlevd den, slik at du kan også. Med tiden, kan du helbrede hjertet ditt og gå videre. Til slutt, vil du sannsynligvis finne deg selv lykkeligere enn du noensinne var.


Slutten av et forhold er som en død. Som sådan, stadier for å flytte på som oppstår med en død oppstå med en break-up også. Du må la deg selv å oppleve alle disse fasene for å virkelig gro. Hvert trinn er en vanlig del av prosessen, og til slutt vil du være bedre.


Den første prøven er fornektelse og støt. Først, kan du finne deg selv kan ikke tro at forholdet er. Det kan hende du også sjokkert å behandle det som skjedde i tankene dine. Som virkeligheten synker, overgang disse følelsene raskt til sinne, den neste delen av sorgen prosessen. Sinne er faktisk et tegn på fremgang. Du kan føle deg sint på deg selv eller din tidligere partner. Dette er en viktig del for å behandle dine følelser og vanligvis varer ikke lenge.


Neste trinn er lønnsforhandlinger. Dette kan omfatte tigge partneren tidligere å gi forholdet en ny sjanse, å lage lover, bønn, og blaming selv. Sannheten er en break-up oppstår fordi relasjonen er ødelagt. Husk alle årsakene som førte til oppløsningen. Forholdet kan ikke repareres, og det er på tide å flytte.


Dette fører til neste fase: depresjon. Det er helt rimelig å føle deg deprimert om slutten av en relasjon, men det er viktig ikke å nøle i denne fasen for lenge. Tillat deg selv litt tid til å føle seg trist om ting, men ikke la den ta over livet ditt. Du kan finne deg selv kan ikke slutte å tenke break-up. I så fall sette til side tid til å tenke - for eksempel ti minutter per dag. Hver morgen, sitte ned i et rolig sted, og Tillat deg selv å tenke på mislykkede forholdet. På slutten av de ti minuttene, stå opp og gange og gjøre noe annet. For resten av dagen, hver gang tanker om forholdet angir tankene dine, ikke la deg selv til å tenke på det og fortell deg selv du vil håndtere disse følelsene under din neste ti minutter i morgen. Prøv å gå gjennom dagen tenkning om det så lite som mulig.


Husk at det er mer til livet enn dette forholdet. Tenk på alle manglene partneren hadde. Minne deg selv på dårlige tider, og snart vil du føler deg bedre om å være borte fra denne personen. I denne fasen er det best ikke å besøke steder du ofte gikk med partneren din tidligere. Plassere bilder og andre påminnelser om din ex. fokus på andre ting-å forbedre din karriere, og tilbringe tid med familien. Nå er din sjanse til å gjøre aktiviteter du nyte at partneren tidligere ikke gjorde. Mange mennesker finner det nyttig å bruke ekstra tid med sine venner. Vennene dine hjelper deg å huske hvem du er og hvem du var før relasjonen. Gå ut med venner, er en flott måte å holde din sinn av av hva som skjedde, og til å møte nye mennesker også.


En flott måte å komme gjennom denne gangen er å utøve. Morsjon er en velkjent måte å avlaste stress og også utgivelser positiv endorphins som gjør du føles bra naturlig. Dette vil også hjelpe bygge selvtillit, som har tatt ganske en hit under break-up. Videre, hvis du har øvelse i et treningsstudio kan du utvide din sosiale sirkel. Det er viktig ikke å bruke for mye tid alene under depresjon scene.


Til slutt vil du nå aksept scenen. Du vil se hvordan livet ditt kan gå uten denne personen. Som du fokusere på å gjøre livet ditt stor uten noen andre, vil du deretter være bedre rustet til å gjøre livet ditt stor med noen andre. I ferd med å tilbringe tid med familie og venner, å utforske hobbyer, og trene, du selv kan møte en stor fremtidige partner, og deretter får du et riktig helbredet hjerte slik at du kan gjøre ditt neste forhold enda bedre.

1 comment:

  1. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete