Sunday, May 20, 2012

Hvorfor kvinner bryte opp med menn: 5 grunner

Hvis din kone eller venninne nylig har forlatt du eller tenker på å bryte opp, kan du spørre deg selv hvorfor kvinner bryte med menn. Menn er spesielt overrasket av en breakup når alt syntes å ha vært går så bra. Du sier til deg selv: sikker, to av dere kan ha hatt opp-og nedturer, men så igjen, hvilken forbindelse ikke oppfører seg en bit som en rollercoaster noen ganger?


Hvis din breakup skjedde i en tid med relativ fred og ro i dine forhold, kan det hende at lady's ønske om å bryte spesielt overraskende. Å bli stående ved en elsker kan være en av de sharpest smerter vi kan oppleve som menn, spesielt når vi trodde det var å gå så bra. Det vil si hvorfor du igjen lurer på hva som skjedde - eller enda viktigere - hva kunne du gjort for å hindre at den? Eller: Hvordan får du henne tilbake?


Som en kvinne med mange kvinnelige venner som har delt deres historier med meg, kan jeg kaste noe lys på hvorfor kvinner bryte med meg. Her er 5 av de vanligste grunnene:


1. De var ute etter litt spenning og fikk båret bort:


Noen ganger bortkommen kvinner midlertidig fra deres mann litt for å teste farvann utenfor av safe harbor i relasjonen. Når en relasjon er så trygg at det er kjedelig, mange kvinner føler at de er glipp av at følelse av spenning og at de føler seg en relasjon er ment for å bringe. Noen ganger, kan en kvinne som ellers er glad i hennes forhold flørte med en annen mann eller gå på en "ufarlig" dato med ham. En ting fører til en annen, og plutselig hun begynner å falle for den nye mannen. Ikke fordi han er bedre-, men hovedsakelig fordi han er bare noen nye og annerledes.


2. De føler under-verdsatt:


Kvinner også liker å føle seg verdsatt av mannen de er med. Mange kvinner arbeidet så hardt i deres forhold til gjøre fine ting for sine menn, og noen ganger de liker sin mann til å vise litt takknemlighet gjennom små bevegelser. Hvis du gikk en lang tid uten å vise takknemlighet for din kvinne, som kan ha bidratt til breakup.


3. De føler ignorert:


Kvinner elsker å føle at de er midten av noens universet, og de vil vite at deres menn seg dypt om dem. Ofte, hjelpe enkel påminnelser som blomster eller små gaver kvinner føler at deres mann mener om dem ofte og virkelig bryr seg. Hvis du har neglisjert å gjøre din kvinne føler spesiell under de siste månedene eller år, kan hennes trekke unna du være delvis et resultat av som.


4. De tror gresset er grønnere sted annet:


Vi har alle - menn og kvinner likt - falt byttedyr til "gresset er grønnere på den andre siden"-syndrom. Det er så lett å se på andre par, andre, og føler at de synes lykkeligere, mer attraktiv, mer normal, mer spennende, mer... . Vel, du får bildet. Noen ganger, kan en kvinne fantasize å være enkelt på nytt eller om dating en bestemt mann. Selvfølgelig, ofte når kvinner bryte med sine lenge følgesvenn, er det ikke lenge før de er pining for den spesielle personen igjen.


5. Breakup er en måte å få din oppmerksomhet:


Noen ganger kan en kvinne bryte eller truer med å bryte fordi de er virkelig signalnettverk en oppfordring til hjelp. I disse tilfellene, de vil ha deres mann å betale mer oppmerksomhet til dem, behandle dem bedre, eller handle mer lovingly. De kan bryte midlertidig, eller du kan si de er kommer til å bryte som et kall til å bli behandlet bedre slags. Hvis du tror dette med din kvinne, ikke bli opprørt fordi du tror hun spiller spill med deg. Bak hennes handlinger er trolig noen som virkelig er forberedt på å bryte for godt hvis ikke forbedre ting i ditt forhold.


Hvis du tror at din kvinne er i ferd med å bryte med deg - eller hvis hun allerede har - ta hjertet. Ting er ikke nesten like ille som du tror. Det er viktig å huske at du kan ta kontroll over situasjonen ved å ta opp spørsmål som hun har med forholdet og vinne tilbake hennes kjærlighet.

1 comment:

  1. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete