Tuesday, May 8, 2012

Utvinne fra et sønderknust hjerte: uttrykke smerten gjennom skriving

Det er ikke lett å utvinne fra et sønderknust hjerte. Hvis du nylig har vært gjennom en vanskelig breakup med noen du er glad i, er du sannsynligvis prøver å finne måter å gjøre det enklere. Du kan ha prøvd alt du kan tenke på å komme over smerten av heartache, inkludert tilbringer mye tid alene, snakke med venner, ser på kjærlighet historien-themed film eller lese bøker om emnet for heartache.


Hvis det har gått en stund siden breakup, og du føler at du føler smerten ikke er kommer bort rask nok, her er noen tips er noen tips for å komme over heartache.


Et viktig første skritt for å komme over et sønderknust hjerte (eller en hvilken som helst ulykkelig forekomsten i livet ditt) er å bare møte smerten direkte. Mens å unngå realitetene i hva du går gjennom, kan det virke som enklere banen, gjør i det lange løp du bare det vanskeligere på deg selv. Så, møte opp til uansett vond situasjon som du går gjennom - dette er avgjørende for din helbredelse.


Det er en fin måte å gjennomarbeide din smerte å skrive et dikt eller en sang om din heartache. Dette kan hjelpe deg med å håndtere din smertefulle følelser når du har brutt med noen spesielle.


Du trenger ikke å være poet- eller enda en skribent - for å skrive en knust hjerte elsker dikt eller en sang. Husk at ingen andre har lese det du skriver. Det er ment for at du alene. Bare Skriv ned dine følelser og tanker. Være så ærlig som mulig med deg selv om hva du virkelig føler. Bare skrive i vanlig engelsk: det er ikke nødvendig å prøve å etterligne de store romantiske poetene i tidligere århundrer eller ellers høres imponerende.


Tips: å virkelig uttrykke deg effektivt, skrive bare måten du snakker. La den flyte ut av dere. Du kan bli overrasket over hvor enkelt det kan være. For eksempel begynne med å skrive en lang avsnitt fylt med alle dine følelser, og alt du ønsker å uttrykke, bare for å få det ut. Du kan alltid gå tilbake senere og ordne om dine ord i et dikt eller en sang.


Når du har skrevet dine dikt om å ha et sønderknust hjerte, kan du gjerne gå enda dypere inn på følelser. Du kan prøve å skrive en annen sang eller et dikt. Poenget er å uttrykke deg selv som du føler virkelig nå. Det er alt som teller - ikke kvaliteten av ordene på siden.


Hvis du bestemmer deg for å dele din dikt eller en sang med andre som et middel til å utvinne fra et sønderknust hjerte, for all del ikke vær sjenert. Eller, hvis du vil, kan du selv publiserer det online. Det finnes nettsteder som er laget for akkurat den typen ting. Du kan velge å legge det anonymt, eller du kan velge å bli tilknyttet navnet ditt hvis det som føles riktig.


Husk å komme over heartache handler om prosessen for å flytte gjennom smerte. Uttrykke følelser på papir kan være en stor utgivelse.

No comments:

Post a Comment