Wednesday, May 23, 2012

Hvordan komme fyren tilbake etter en oppløsning

Bryte. Selv tanken på disse to ordene kan være smertefullt, og det er enda vanskeligere når du går gjennom den. Du kan være følelsen deprimert, eller som har mistet livet det er meningen siden din mann er ikke lenger i livet ditt. Du ønsker kanskje å få fyr tilbake.


Kan være vanskelig å få tilbake sammen med noen som har brutt med deg. Når den andre personen går unna forholdet kan det virke som de ikke ønsker å være med deg, og at de ville bare forholdet til slutt. Det er vanligvis enklere å arbeide ut problemene i en relasjon, mens du er sammen, i stedet for når det er avsluttet.


Slik at det kan overraske deg når jeg sier, kan du få fyr tilbake selv om han brøt det ut med deg. Men du må være sikker på at du virkelig ønsker å få tilbake sammen. Det er veldig lett å føle seg ensom etter en pause opp og ønsker din fyren tilbake på grunn av det, men hvis det er grunn, bare gå bort. Pass på at du elsker ham før du prøver å få ham tilbake.


Hvis du vil få tilbake fyr, har du å få dine følelser rettet ut. Akkurat i dag, en fyr var å fortelle meg hvordan han likte denne jenta han hadde startet dating, bortsett fra at hun var å bli altfor emosjonelle for fort. Dette er sant med ex-kjærester også. Gutta liker bare ikke jenter som er for trengende. Hvis du prøver å kontakte ham mens du fortsatt er virkelig emosjonelle, enn noen hengivenhet han ha følt for deg mens du har vært fra hverandre vil sannsynligvis forsvinne.


Den aller beste tingen du kan gjøre er å bestemme seg for å begynne å leve ditt eget liv. Hvis du viser at du er modne om breakup, og begynne å flytte seg sminke og fine klær og henger ut med vennene dine, du føler deg bedre, og han vil legge merke til.


Hvis du kan spille det kjølig og leve livet ditt eget uten plager ham, ingen tekster, nei email, ingen telefonsamtaler, vil han sannsynligvis få nysgjerrig. Deretter vil han ringe deg eller komme i kontakt med deg. Dette er akkurat det du ønsker.


Når han gjør dette din naturlige reaksjon kan være å holde seg på ham, og bruker mye tid kobler til på nytt. ikke! Holde det kort og til poenget. Gjør et poeng å fortelle ham hvor travelt du har vært. Handle likegyldig og reservert. Dette vil forvirre ham og at han ønsker å se deg.


Hvis han spør å se deg, må se du beste. Være forsiktig her... ikke la ham kysse deg eller berøres du. Du kan gi ham en rask klem før du forlater, dette vil drive ham gal. Når du kommer til dette punktet, bare ta det langsom. Det bør være ganske enkelt å få ham tilbake nå.


Som du ser, kan du få fyr tilbake, du trenger bare å få dine følelser sammen. Leve ditt eget liv og ha det gøy. Du føler deg bedre, og at vil gjøre mer attraktivt å din ex og den andre dere du møte.

1 comment:

  1. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete