Saturday, May 12, 2012

5 Tips om gjenlevende en Breakup

Hvis du har problemer med å komme over din ex? Uansett om dine ex forlot deg eller om du har slått opp med dem, kan få over noen med hvem du var i et nært forhold være mer enn litt vanskelig. Det er fordi det er nå et stort hull i ditt hjerte, og i livet ditt. Og det er ikke lett å fylle opp den plassen med noe. Selvfølgelig, er folk over hele verden i svært situasjonen gjenlevende gjennom hva du nå prøver å overleve. Og komme gjennom dette er en reell mulighet for deg, også.


Her er 5 tips om gjenlevende en breakup:


1. La vondt ut:


Enten du er en mann eller en kvinne, en fyr eller en jente, er smerte en uunngåelig del av livet. Tatt i betraktning det faktum at klagemålet for din ex kan sammenlignes får over døden av en glad, er det ingen hemmelighet at du skal føle deg mye smerte i løpet av denne tiden. Og en av naturens løsninger til å hjelpe oss med å komme over smerte er å gråte. Vet at det er greit å gråte, og la den ut som du føler smerten av din breakup. Hvis du ikke flytter å gråte, finnes det andre måter å la vondt ut, for eksempel latter, loggføring eller selv la ut en stor skrik eller to. Sannheten er, smerte kan ikke alle kom ut samtidig. Men hvis du gjentatte ganger, som stemningen prøver disse ting og tillate mulighet, du vil kunne la vondt ut på en sunn og effektiv måte.


2. Avgjøre om ditt forhold er virkelig over:


Når du har fått litt perspektiv på din situasjon grunnet å ha la noen av skade ut, er du i en bedre posisjon til å møte noen grunnleggende avgjørelser. Spesielt: bestemme om eller Merk ditt forhold er virkelig over. Kommer vilkår med dette er en viktig Beslutningspunkt for deg. Bare når du virkelig bestemmer i ditt hjerte om ting er virkelig over vil du være i posisjon til å gå videre i livet ditt.


3. Exchange personlige eiendom med din ex:


Hvis du har bestemt at det er best for både du og din ex at forholdet aldri bli gjenopplivet, og så bli det. Mange mennesker har i så fall, fant det lurt å sluttføre symbolsk ting med ham eller henne ved å gi tilbake hverandres personlige eiendeler. Arranger å møte din ex og utveksle noen dvelende personlige effekter eller annen egenskap, du har fortsatt i hverandres besittelse. Når dette er fullført, er du klar for "ritual" (se trinn 4).


4. Hold din egen slutten av forholdet rituale:


OK, har du utvekslet din personlige eiendom, som er en veldig konkret symbol på slutten av ditt forhold til din ex. Nå er det tid til å gjøre noe symbolsk for deg selv. Jeg kaller det rituelle i slutten av forholdet. Først, jeg foreslår at din rituale inkludere følgende to ting: a. et brev fra eller et bilde av din ex; b. et sted som er spesielle for deg, personlig. Som til detaljer om rituelle er denne delen helt opp til deg. Noen eksempler som jeg har brukt er brenning et av dine ex brev om natten på stranden, eller slippe et bilde av din ex knyttet til en ballong. Legg merke til at hensikten med dette er ikke noen slags skumle forholdet voodoo angående din ex. Rather, det er en symbolsk innsats som er utformet for å komme over dem, og overleve din breakup.


5. Avhenger av venner og familie for støtte:


Det er viktig at du stoler på, og er avhengig av vennene dine i denne vanskelige perioden i livet ditt. Før du møter neste spesielle flammen (eller før du tenne ditt forhold med din ex), du er på vei for en alvorlig romantisk hiatus. Så, dra nytte av komfort som dine ikke-romantisk forhold kan gi deg.


Gjenlevende en breakup er aldri lett. Starte ved vender din smerte og la vondt ut. Deretter, Bestem om ditt forhold er virkelig over. Hvis det er over, kan du utveksle personlige eiendom med din ex og ta del i din egen slutten av forholdet rituale å forsegle avtale. Til slutt, stole på støtte fra venner og familie. Hvis derimot, du tror ditt forhold kan være verdt lagring, skylder du det til deg selv å gjøre hva det tar å tenne din kjærlighet og komme videre med livet ditt sammen.

No comments:

Post a Comment