Tuesday, May 15, 2012

Får din Ex-tilbake? Hindre disse 5 dum feil

Når du har blitt dumpet, livet ditt kan synes helt ut av kontroll, men dette ut av kontroll følelsen har ikke ødelegger tilbake sjansene dine for å få din ex. Så lenge du håndtere vondt, kan du holde fra å skade muligheten for å få dem tilbake. Du må imidlertid styre klar av flere vanlige feil som kan ødelegge din sjanse med å overbevise din ex til å gi deg en ny sjanse.


Ikke gå med din første instinkter rett etter at du har blitt dumpet. hvorfor? Det er som en teppet å være yanked ut fra under du, du begynner å få panikk. Du vil gjøre hva som kommer til hjernen din til å lagre ditt forhold. Imidlertid, noe som dette, faktisk kan skade deg i stedet for å hjelpe deg å få din ex tilbake. Det finnes fem vanlige feil, du burde unngå gjør rett etter pausen opp.


(1) Stoppe understreke deg selv


Det er ikke vanskelig å understreke over ting du ikke kan hjelpe. Alt du gjør er å legge til de krøllet bekymring linjer til ansikt og kjøring mennesker nær deg gal. Hvis du virkelig ønsker å få din ex tilbake, må du skyve til side hvor du virkelig føler og begynner å håndtere det. Være sikker på å få motiverte om å få ham eller henne tilbake. Du bør allerede vet at tid er ikke kommer til å løse problemet; du er nødt til å beskjeftige seg med den selv.


(2) Falle tilbake i rutinen


Hvis du og din ex vil gjøre annet gå av forholdet, ikke handle som alt er bra. Hvis du plukke opp fra der du slapp, har du fortsatt problemene som plaget du begge første gang rundt. Si beklager er ikke til å løse alle problemer. Hvis du får din ex tilbake er hva du virkelig ønsker så du bedre sette massevis av krefter til å gjøre arbeidet relasjon.


(3) Ikke vesken Hvis din Ex beveger seg


Det er ikke vanskelig å se at som tid passerer jo lengre og lengre unna sjansene dine bli for å få din ex tilbake. Hvis det ser ut som han eller hun har flyttet uten deg, gange. Ikke snurpes dem fordi det gjør du ser som en psyko, og du kan bli belastet med stalking. Hvis din ex nylig giftet seg, eller vil være gifte, er det et tegn på at du vil slutte å prøve å bringe du to tilbake sammen. Ja, det kan skade. Men er ikke alle ment å være. Du må godta at livet fortsette uten dem i livet ditt.


(4) Ikke være aggressiv


Noen ganger vil en liten aggressiveness er en god egenskap. Men etter at du har brutt opp, å være aggressiv bare legge stress å du og din ex-plate. Hvis du vil få din ex tilbake, gjøre det jevnt og forsiktig. Ikke snakke om følelser, eller vise oppmerksomhet hele tiden. hvorfor? Dette bare acerbates følelsen av urolig og aggressiveness.


(5) Foreta dine egne endringer


Forstå at en breakup er en toveis gate. Ser til deg selv for å finne ut hva du gjorde feil i relasjonen. Hvis du gjør endringer, kan du holde deg i sjakk. Hvis du får tilbake sammen eller har fått tilbake sammen, er det siste du ønsker å gjøre å gå tilbake til gamle selv. Dette er typen som ligger og sjansene for en breakup oppstår igjen er mulig.


Disse kan virke som ganske enkelt og unødvendige feil; imidlertid, der er mange mennesker som gjør dem. Det er svært viktig å løse noen problemer i forholdet du har før du prøver å få din ex tilbake. Hvis du kan unngå disse 5 feil, så har du en kjemper skudd.

1 comment:

  1. Dette er et must-read vitnesbyrd av alle, jeg er her for å fortelle hele verden om en mann som reddet forholdet mitt, og denne store mannen heter Dr. IZOYA. Faktisk gjorde han en god jobb for meg ved å hente tilbake min eks-kjæreste som forlot meg og lover å aldri komme tilbake til meg igjen. Med dette har jeg innsett at det å gi ut Dr. IZOYA detaljer til verden vil gjøre mye bra for de som har ødelagte hjem eller et forhold for ham for å hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet eller ekteskapet ditt. Du kan nå ham via e-postadressen hans drizayaomosolution@gmail.com, eller Hans Whatsapp-nummer: +12098373537. Ta kontakt med ham og se hvordan problemet ditt blir løst innen 24 timer. Han spesialiserer seg også i følgende saker ...
    (1) Du vil ha eksen tilbake.
    (2) Du vil bli forfremmet på kontoret ditt.
    (3) Du vil at menn / kvinner skal følge deg.
    (4) Du vil ha et barn.
    (5) Du er en gründer, og du vil vinne kontrakter.
    (6) Du vil at mannen din skal være din for alltid.
    (7) Du trenger åndelig hjelp.
    (8) Du har blitt lurt og ønsker å gjenvinne tapte penger.
    (9) Stopp skilsmissen.
    (10) Påkallelse av pengeritualer.
    (11) Vinn valg.

    ReplyDelete