Friday, May 4, 2012

Hvis vi kom tilbake sammen jeg ville dø fornøyd: Jeg elsker deg

Du kan fremdeles være i kjærlighet med din ex, selv om han eller hun ikke kan føle det samme måten. Faktisk, du kan fremdeles så forelsket med din ex som du sier til deg selv, "Hvis vi fikk tilbake sammen og holdt på den måten for resten av våre liv, jeg ville dø fornøyd: Jeg elsker deg." Det er hvordan du vet du er virkelig fortsatt i kjærlighet med ham eller henne.


Selvfølgelig, er du befinner deg i situasjonen tøff en. Først må du ikke egentlig vet for et faktum at din ex ikke er fortsatt i elsker med deg. Kanskje din ex hevder ikke å elsker deg lenger, men i realiteten han eller hun fortsatt gjør. Kanskje holder de fortsatt dype følelser for deg. Tross alt, er det ikke uvanlig at etter en breakup begge medlemmer av paret fortsatt elske hverandre mye. I så fall er breakup vanligvis på grunn av andre grunner.


Hvis du kan virkelig si til deg selv at du er fortsatt i kjærlighet med din ex, visste du at det er en veldig god mulighet at de fortsatt elsker deg, også? Selvsagt bare vite som betyr ikke nødvendigvis at to av dere bør komme tilbake sammen. Tross alt, har du dine grunner for din del. Selv om din ex dumpet du (og ikke omvendt), er det viktig at du tror veldig vanskelig om alt. Hvis du virkelig se på situasjonen ærlig, er det svært sannsynlig at du kunne komme opp med to eller tre gode grunner til hvorfor det er bedre som to av dere bo fra hverandre for godt.


Eller i ditt tilfelle, breakup kan også ha vært mer eller mindre noe dere begge har besluttet å gjøre. Det er enda mer avgjørende i denne situasjonen du tenke dypt om hvorfor du noensinne samtykket til breakup. Står til grunn at gjensidig beslutningen om å bryte var en feil, rett? Men hvis du virkelig ta et ærlig blikk på grunnene du begge hadde for å sette en stopper for relasjonen, kan du godt kommet til konklusjonen at det er bedre å ikke prøve å gjenopplive din nå-endte forholdet.


På den annen side, kanskje ønsker du å foreta en reise på det igjen med din ex. Bare tanken på hans eller hennes smilende ansikt kan fylle deg med håp om at to av dere kan arbeide ting ut. Bare ikke lure deg til å tro at å få tilbake sammen vil være enkelt. Årsaker til din breakup er der fremdeles, tross alt. Hva gjør du tror at ting vil forbedre automatisk bare fordi du kom tilbake sammen? Sikker, kan det gå bra for noen dager eller uker fordi du er på et høyt, men hvilke tiltak vil du ta for å sikre at det vil vare Réunion? Hvis du er som de fleste andre par som gir den en prøve, vil ikke den gyldne perioden etter din Réunion gå på for alltid. Og deretter hvilke valg har du?


Hvis du tror at du vil være med din ex for resten av livet ditt, og du tror, "Jeg ville dø fornøyd hvis vi tilbrakte resten av våre liv sammen", har du noen alvorlig lekser å gjøre. Hva skal du gjøre for å overvinne problemene som tvang deg til å dele opp i utgangspunktet? En godt alternativ er å søke par profesjonell rådgiving. Uansett hva du velger å gjøre, poenget er at du trenger å utdanne deg selv om hva som fungerer i å lage avtaler siste.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete