Thursday, June 28, 2012

Bidra til å få tilbake med en Ex

Pause opp var smertefull, og tiden fra hverandre er uutholdelig. Du tenker på at man natt og dag, vanligvis mens enten sobbing eller stomping rundt sint. Venner har forsøkt å sette deg opp med nye menn, men ikke en av dem kan holde en stearinlys til din ex, og du vet han er eneste for deg. Du har gjort beslutningen om at du vil få tilbake med din ex, uansett hva det tar, og gi forholdet ett siste skudd. Men du trenger hjelp til å komme tilbake med din ex og noen moralsk støtte fra din venner.


Vær oppmerksom på det faktum at mens du skulle gjennom pause opp og dens etterspill, du kan har sagt noen ting som du skulle ønske du kunne ta tilbake. Vennene dine enten rolig avtalt med deg eller lagt drivstoff til brannen, men uansett, stygg ord har mer enn det er blitt sagt. Før du begynner å forfølge dine ex, ren luft, med vennene dine, og fortelle dem hva du har tenkt å gjøre. Forklar at du var sint og at du pris på deres støtte i den forferdelige tiden av livet, men at han er virkelig mannen du elsker, og at deres fortsatte støtte er nødvendig. Å være din venner, vil de er enig i hele heartedly og gjøre hva det tar å få tilbake med din ex. Ja, Jøss! De har en passform og spør Hvis du har mistet din sjel helt! Etter den første støt, vil de komme skjønt.


Tenk realistisk side av ting. Vil du komme tilbake med din ex fordi du fortsatt elsker og savne ham, eller er det bare fordi du ikke ønsker å være alene? Er du kjører tilbake til ham fordi du er redd for ukjent? En eller to dårlige dater forbitre du fra menn Generelt? Være ærlig med deg selv, og tillater ikke din ensomhet eller frykt glans over årsakene til pause opp. Hans dårlig oppførsel ikke magisk klare opp når du brøt, så Tenk over alt før du går fremover. Hvis du har slått opp i varmen av et argument, som er én ting, men hvis du ikke kan ganske enkelt tolerere en ekkel vane eller annen, er du sannsynligvis bundet til å gjenta den samme, triste syklusen.


Vet du om din ex er fortsatt enkelt? Hvis pausen opp var på grunn av utroskap, prøver å få ham tilbake fra kvinnen han forlot deg for er trist, patetisk og fôr for utallige sanger i landet. Det gamle ordtaket "du miste en mann på samme måte som du fikk ham" gjentas så ofte fordi det er smertelig sant. Hvis du har startet en relasjon med en mann som er ment for å være opptatt av, gjør du ærlig tror han ikke vil til slutt utro på deg også? Hvis han ikke er enkelt, deretter sitte deg selv og spør: jeg leter etter kjærlighet eller hevn?


Hvis han er fortsatt unattached, og du fortsatt ønsker å forfølge ham, innse at ingenting iboende er endret. Han er fortsatt den samme mannen, du er fremdeles den samme kvinnen. Problemer med forholdet ikke forsvinne. Hvis du er villig til å snakke om dine problemer, så er du ikke klar til å prøve å utarbeide ting. Klar luft, liste over dine klager, og se hvis kompromisser kan nås. Hvis svaret er Ja, så gå sakte, nøye. Late som han er en ny og relearn hva gjorde du elsker ham i utgangspunktet. Denne gangen du blir mer oppmerksomme på tingene som du vet du ikke elsker. Pass på at du la ham få vite hva disse ting er før de eskalere. Prøv å ikke bli fanget opp i rush av kjennskap, og som alltid, prøve å tenke med hodet i stedet for ditt hjerte.

No comments:

Post a Comment