Wednesday, June 20, 2012

Får din Ex-tilbake - topp 3 feil du må unngå!

Hvis du opplever en smertefull pause opp akkurat nå, det er virkelig ikke en "tur i parken", vet jeg...


Føler du deg ned og ensom er en gitt. Kanskje du ikke føler for å spise, og du foretrekker sannsynligvis å tilbringe tid alene gråt og skjule fra resten av verden. Men... dette er ikke slutten på alt.


Det er noe håp.


Selv om det høres litt utrolig, har du fremdeles en sjanse for å gjøre opp med din ex. faktum er at rundt 95% av alle relasjoner kan reddes etter en oppløsning, men mange gi opp før de selv prøver... De beslutter seg på forhånd at det ikke kan muligens arbeide. Dessverre... de er feil.


Det er rikelig du kan prøve hvis du følger rett planen og unngå vanlige feil.


Se opp for følgende kritiske breakup blunders.


1) Viser eller ringer din ex stadig vil irritere dem for øyeblikket skjør. Det er ikke til rett tid. Handle for desperat å vinne dem vil tilbake gi dem inntrykk av at du er clingy og ikke villig til å respektere deres avgjørelse. Dette er ikke effekten at du ønsker å portrettere. Det vil være best hvis du gi dem litt tid til å tenke og reflektere i stedet. Dette vil sette deg i mye sterkere posisjon. Gi dem et par uker, og la dem faktisk savner deg.


"Folk vil ha de kan ikke ha", og det er sant. Det er hvordan vi er alle kablet og du bør ikke overvelde din ex akkurat nå med for mye oppmerksomhet.


2) Ikke la dine følelser er kontrollere deg. Angst er en felles effekt etter en smertefull pause opp. La selvtillit medlidenhet og alvorlig depresjon slip i vil gjøre din tilstand enda verre, og... ikke å glemme--mindre attraktivt for din ex. få opp fra din seng og gå ut med familie og venner. Bruke tid med dem gjør at det føles mye bedre. De er også folk som kan gi den beste råd som du trenger. Så, i stedet for å låse deg selv i soverommet, bringe tilbake den gamle selvet og ansikt bestrebelser som en sterk og modne person.


Det er det beste tegnet du kan gi din ex. De vil få fascinert og respektfull av hvor godt du er coping. Hvis du er i tvil... bare forestille deg selv i deres sko... Hvem ville du finne mer attraktivt... en elendig, negative personlighet, eller... en sterk og optimistisk en, som har besluttet å ikke la seg faller.


3) Hvis din ex var ansvarlig for pause opp, kan ikke du bare legger skylden på dem evig. Husk at forholdet er en toveis situasjon. For å gjøre det arbeidet, må du oppfylle i midten. Hvis din ex har ingen planer for å endre deres karakter, må du starte endringen. Tjene som et eksempel, og før du vil innse at de er langsomt endre også.


Hvis du unngår å gjøre disse feil, det er en veldig stor sjanse for å gjøre opp med din ex. gjør dette kan ta litt tid. Men å ha dem tilbake for godt er verdt tiden og innsatsen.

No comments:

Post a Comment