Saturday, June 9, 2012

Hvordan komme Ex-kjæreste tilbake raske Tips

Hvordan komme ex kjæreste baksiden er ikke magi vitenskap. Hvis du er en fyr som leser dette, utskriftshastigheten akkurat nå er sannsynligvis å finne en god måte å få din ex kjæreste tilbake. Tid løper, og du vet at. Ditt ex kjæreste ikke kommer til å sitte og vente på deg, så du har å sette deg selv sammen og kampen for å vinne din ex kjæreste tilbake. Det viktigste er at du trenger akkurat nå er spesifikke tips om hvordan du får din ex kjæreste tilbake. Det er mange blogger og artikler som gir altfor generell informasjon på "få ex tilbake". Dette er ikke det du trenger, hva du trenger er spesifikke tips som er rettet mot på hvordan komme ex kjæreste tilbake. Hold leser å finne ut hva du kan gjøre for å vinne henne tilbake.


En av de beste og påvist strategiene om hvordan du får din ex kjæreste tilbake er ved å gi hennes plass. Hvis du vil at din ex kvinne tilbake, gi hennes plass fordi hun trenger den. Dette betyr at du trenger å minimere kontakt med henne og stoppe tekst terrorizing henne. Ikke kall henne flere ganger en dag forlate stemmen hennes innlevere fortelle henne til å ringe deg tilbake og blah blah. Minimere kontakt, giver hennes plass og hun mangler du starter. Hvordan komme ex kjæreste tilbake starter av deg å ta vare på måten du kommunisere med henne. Ikke glem dette minimere kontakt regelen.


Hvor for å få din ex kjæreste tilbake er ved å bli mer attraktivt til henne. Ditt ex kjæreste trolig ikke ønsker å ta med deg noen lenger, og derfor bør du begynne å tiltrekke henne. Ikke glem den fysiske avdelingen. Vet du hva hun liker deg å bære? Kle hyggelig, men ikke over gjøre det fordi hun kan se hva du prøver å gjøre. Bære en Köln som du vet at hun liker, setter et smil i ansiktet ditt, og ikke være alvorlig hele tiden. Du se hva sier? Du må se mer attraktivt å henne ved måten du kle og bære deg selv i det sosiale miljøet. Neste gang du ser din ex kjæreste, og du er trist eller alvorlig, hun er skal reagere tilbake på samme måte. Det er hvordan den menneskelige hjernen av to motsatt kjønn reagere når de ser hver. I stedet, smile og snakke med henne som om ingenting har skjedd.


Hvordan komme ex kjæreste tilbake betyr at du bør skjerpe seg. Mange ganger en relasjon pause opp gjør en fyr for å begynne å gjøre noen sprø ting. Dette er helt normalt fordi vi som menn naturlig reagere på denne måten. Du bør ikke beg og erkjenne til din ex kjæreste å ha deg tilbake. Tigge og be vil push henne bort enda lenger. Hva du er ute etter på dette tidspunktet er å gjøre henne finner du lett å snakke og å håndtere. Du ønsker ikke å gjøre henne ignorere du og selv endre hennes. Hvis du beg og erkjenne til henne, hun vil ignorere du og sluttresultatet blir du får sint, frustrert og gjør henne selv ved buens. Du forstår hva jeg mener?. Glem ikke å sjekke ut artikkelen nedenfor, og jeg ønsker deg lykke til i å få tilbake lover.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete