Tuesday, June 12, 2012

Hvordan komme tilbake med en Ex - 5 vanligste feilene som vil ødelegge sjansene for noen få ryggen Ex

Når noen faller sammen med deg, kroppen går inn i panikk-modus, og dine følelser fungerer ikke som de vanligvis gjør.


Vi på dette stadiet kan du enkelt gjøre feil, og ikke være i stand til å bedømme våre handlinger. Som et resultat, visse ting du gjør faktisk kan skremme din ex enda lenger unna, i stedet for å gjøre dem ønsker å komme tilbake til livet.


Her er 5 av de vanligste feilene som folk gjør hver dag.


Hvis du gjør noen av disse (eller er i ferd med å) vil jeg også vise deg hva du bør gjøre for å rette opp situasjonen.


1. Bombarding dem med oppmerksomhet og sende dem endeløse e-post og samtaler og prøver å av og finne ut hvordan du kan fikse ting. Det høres logisk, men teknisk sett dette vil bare kjøre dem bort.


De har også trenger tid til å kjøle seg ned og vurdere ting og du å kontakte dem alle de bare tidsforsinkelser healing behandle og fører til irritasjon. Også å kontakte vennene sine for å finne ut om dem er ikke lurt fordi du bare gjør flere mennesker irritert på denne måten, og hans venner vil bekrefte til dem at de bør holde seg borte fra du.


2. Forbli i huset å være altfor deprimert. Når vi har trist tanker vi overføre dem i våre organer, og vi i utgangspunktet gjøre til disse følelser, og hvis de er dårlig som de til slutt gjøre oss syk. Selvfølgelig nå du er trist og selv sint, men ikke kommer er ut farlig å helsen.


Du vil bare få så besettelse med dine følelser at de starte overveldende du.


3. Slå til narkotika og alkohol er også aldri en god idé. Du vil definitivt ikke få dem tilbake på denne måten. Du vil bare utvikle en uønsket vane som vil være svært vanskelig å bryte senere og som ikke vil virkelig hjelpe i gjør du glemme dine følelser enten.


Dette fører også til å gjøre ting du ikke ville normalt som kaller dem i midten av natten og tigge som er neppe er attraktivt for noen og pinlig for å si mildt.


4. Snakker dårlig om din Ex til andre eller noen du møter. Hvis du var med dem for så lenge, så de ikke var slik en dårlig partner. Ja, de skade deg, men det bare gjør det vanskeligere for deg å lapp ting etterpå hvis de bestemte seg å komme tilbake med deg. Sladder vil komme tilbake til partneren av noen venn eller snarere og hvis lenger kan rakke du ned dem, de er ikke til å være tilbake til deg.


5. Blir voldelige er også en svært stor feil. Selv om du er pakket opp i alle disse følelser, bør du huske å ikke handle ut fysisk. Du kan dra hjem og sparke en boksing bag senere. Viser vold ikke er definitivt kommer til å få dem tilbake og selv om det gjøres ut av desperasjon, er det mange konsekvenser som fengsel, du trenger å tenke på.


Det er vanskelig å bryte med noen, spesielt hvis du er den som fortsatt ønsker å fortsette med forholdet.


Det er svært mulig for din partner å komme tilbake til deg hvis du ser på hele situasjonen med en annen holdning og følger rett planen. Leaving things to sjanse her er litt for vage. Planlegging av din strategi er et viktig første skritt.


Hvis du er i det hele tatt interessert i dette emnet, er det noen nyttige ressurser på nettet. I det neste avsnittet som jeg har lagt en lenke til noen tips og triks som nøyaktig omhandler emnet for å få en ex tilbake og planlegging din riktig strategi. Det er selv par gratis videoer som viser trinnene du kan begynne å bruke umiddelbart.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete