Friday, June 22, 2012

Å godta separasjon fra ektefelle og hvordan du flytter

For mange mennesker er å akseptere en separasjon fra din ektefelle og flytte en av de vanskeligste tingene du kan gjøre. Faktisk, de eneste tilfellene i hvilke gjøre dette er enkelt er når ting er så ille at du ikke kan vente å avslutte situasjonen og gå videre med livet ditt. En breakup med din ektefelle kan forstyrre flyten av hele livet. Du kan bli påminnet om din ektefelle overalt, særlig hvis du deler mange gjensidige venner.


En av de største utfordringene du måtte overvinne når du er klar til å gå er relasjonene vennene dine har med din ektefelle. Særlig hvis din ektefelle er populært med venner, kan du ha en tøff tid på å få dem til å godta situasjonen og til stoppe spør du spørsmål om statusen for ditt forhold. Hvis du og din ektefelle ofte brukt tid med den samme gruppen av personer, vil deretter din behandlende partier eller get-togethers selv (uten din ektefelle) synes merkelig for dem først. Likevel, det er svært viktig at du fortsetter å opprettholde en sterk relasjon med vennene dine. Ikke la din falle ut med din ektefelle forstyrre dine nære vennskap.


Hvis du finner ut at du og din ektefelle deler mye felles venner, kan noen av vennene dine velger å "side" med din ektefelle. Kan det hende at du må faktisk gi opp noen av disse vennskap, spesielt hvis de havne prøver å velge mellom deg og din ektefelle. Mens dette kan være smertefullt, er trolig best for alle som er involvert, og kan gjøre livet enklere for alle.


Det er lignende med familien som det er med vennene dine. I en forstand er din familie en forlengelse av deg selv. Derfor kan din breakup med din ektefelle være overraskende vanskelig for dine familiemedlemmer å håndtere, også. For å overvinne alle fristelsen de har å prøve å påvirke din nåværende situasjon med din ektefelle, kan du holde tegningen din families oppmerksomhet til det faktum at ting er virkelig med din ektefelle. Siden familien din støtter, og elsker deg, vil de til slutt komme og se det på din måte.


Godtar separasjon fra ektefelle er noen ganger litt for vanskelig når du er omgitt av gjensidige venner. Hvis du kan, ta en ferie, og komme vekk fra samme scene og folk for en stund. Eller ta en ferie med en venn som er helt frakoblet fra situasjonen og ikke engang vet din ektefelle. Gjør dette kan hjelpe deg å få litt perspektiv på din situasjon.


Godtar virkeligheten av din separasjon fra din ektefelle kan være en av de vanskeligste tingene du noensinne har hatt å gjøre. Du må likevel være sterk i denne vanskelige perioden. Innse at, så mye som dine venner og familie kan fortsatt bryr seg om din ektefelle, de fortsatt elsker deg og ønsker å støtte hva som er best for deg. Gi deg selv litt tid alene eller med en nær venn, og i mellomtiden, tillit at alt til slutt vil rette seg. Husk å holde seg sterk og true til tro og verdier.

No comments:

Post a Comment