Monday, June 25, 2012

Overvinne en relasjon Breakup - hvordan du kan vinne dem tilbake

Overvinne en relasjon breakup er aldri lett. Lære moduler og outs av hvordan du kan vinne din ex tilbake er noe vil jeg dele med deg akkurat nå.


Så mange mennesker tar feil tilnærming til å få sine ex tilbake, og jeg tror det er bare trist. Disse folk tror at de må gå all-out i å forfølge deres ex og få dem tilbake. Dette er imidlertid den lengst fra sannheten. Hvis du virkelig ønsker å få ham eller henne tilbake, følg rådene nedenfor nøyaktig.


Først må du få det inn i hodet ditt som du bør unngå å jage etter din ex. for mange lenestol forholdet "eksperter" vil fortelle deg at vinne kjærlighet tilbake involverer en aggressiv søken. De vil fortelle deg å starte sender mange tekstmeldinger eller ringe på ulike timer på dagen og natten. Noen eventuelt selv oppgir viser på deres sted av arbeid eller på deres hjem å chatte.


Selvfølgelig, er dette helt feil tilnærming. Det gjør du ser trengende og clingy. Sannheten er at folk finne andre mennesker attraktive når de kommer fra en posisjon av styrke og selvtillit respekt. På den annen side, hvis du kommer over som desperat, vil du bli oppfattet som noen å holde deg unna i stedet for gravitate mot.


I stedet for å opptre på en måte som kan åpne du opptil manipulasjon, eller bare å bli ignorert av din ex, må du gjøre hva vil gjøre ham eller henne komme tilbake til deg.


For eksempel, hvis du fortsatt skje å se ham eller henne offentlig som i barer eller ut på byen, prøve å gi alle din oppmerksomhet til andre medlemmer av motsatt kjønn i rommet- men ikke dem. Ved å ignorere din ex, kan du gjøre dem vil du.


Til opp ante litt, sende prøve skjer på en dato med en av bekjente av din ex. din ex en tekst melding som spør om hva din venn liker å gjøre eller spise. Med andre ord, la dem vite indirekte at du skal gå med deres venn. Hvis de fortsatt harbor noen følelser av omsorg for deg, vil de definitivt ikke liker dette flytte på din del. De kan bare få sinnsykt sjalu!


Hvis du foretrekker å unngå å spille noen form for hodet spill med din ex, det er en sikker brann måte å vinne dette spillet: være oppriktig glad. Det vil si finne lykkelig sted inni. Finne din trygg side som elsker livet og er ikke redd for å vise den. Folk som synes å ha alt, som ikke trenger noe utenom seg til å gjøre dem lykkelige - er attraktive.


Så, starte en fitness diett. Gå med vennene dine. Du kan begynne å gjøre en hobby som du ennå ikke har hatt tid til å prøve. Gå ut med andre personer. Selv om du har å late litt først, vil snart du virkelig gravitate til et sted hvor du virkelig er veldig fornøyd. Og det er sexy.


Ved å prøve disse ting, hvis din ex fortsatt har enda en unse av omsorg og kjærlighet for deg, kan de bare komme kjører i retning.

No comments:

Post a Comment