Saturday, June 16, 2012

Hvordan komme ryggen Ex - topp 3 feil må aldri

Etter en smertefull pause opp, du har en tendens til å være alt for skjøre og svake og heller ikke ønsker å gå ut og snakke med noen andre heller. Det er forståelig.


Alt du trenger å gjøre er å tenke på hvordan du kan muligens gjøre med din ex og være med dem igjen.


Få noen tilbake er ikke den enkleste tingen i verden, men det er også ikke så vanskelig Hvis du følger rett planen og unngå noen vanlige feil.


Du må holde rolig og holde en kul hodet, fordi hvis du får så paranoid om hele situasjonen kan du ende opp med å gjøre noen store blunders som vil drive dem ytterligere unna.


Kontroller at du ikke er å gjøre (eller om å gjøre) de følgende feilene.


1) Kaller dem i midten av natten, drukket, eller bare kaller dem 100 ganger om dagen. Også, hvis du ikke edru kan du snakke tull og si alle tingene som ikke passer i det hele tatt. Dette kan være svært irriterende og verst av alt, det er unattractive!


Se, du ikke kan tvinge din ex å komme tilbake ved å bruke falske triks eller si noen magiske ordene. Men du kan gjøre dem ønsker å komme tilbake av egen fri vilje og det er målet ditt. Du må bygge attraksjon, og la dem savner deg for en stund. Det er første skritt i riktig retning.


2) Sende dem e-post eller tekstmeldinger hele tiden. Deretter, du kanskje lurer på hvorfor de ikke svarer og som et resultat du starter bombarding dem med en flom av meldinger og oppmerksomhet.


Som igjen er en stor Nei-nei. Dette vil gjøre dem mister sin interesse i å gjøre med deg, spesielt nå som du er å være så desperat og irriterende. Gi dem litt tid å lang for deg. Eksperter foreslår at du avskåret kommunikasjon for om en måned, og la dem savner deg for en stund. Deretter vil de ser etter måter å se deg i stedet.


Det er en felles trekk som vi alle deler... Folk ønsker hva de enkelt kan ikke ha. Fra nå av når du håndtere din ex, holde det i bakhodet. Du vil ikke være tilgjengelig hele tiden, hvert sekund av dagen. Det blir ingen flere ønske om og interesse.


3) Detaching deg selv fra familie og venner. Dette er mennesker som du kan stole på de fleste. Imidlertid velge de som virkelig har makt til å forstå deg, men ikke skjule fra resten av verden. Så i stedet for tenkning og gråte alene i rommet ditt, gå ut med dem og slipper din smerte. Dette er en viktig prosess, du kan ikke hoppe over dette.


Bare unngå irriterende folk som forstår ikke helt din ønske om eller ikke har din beste interesse på hjertet.


Du må være svært forsiktig med dine handlinger og ord for å få en ny sjanse og Berge ditt forhold.

No comments:

Post a Comment