Saturday, June 23, 2012

Bør jeg bryte med kjæresten min? 7 Spørsmål å stille deg selv

Hvis ditt forhold til kjæresten din ikke har gått vel det siste, og du er ikke følelsen oppfylt måte som tidligere, kan du spørre deg selv, "Bør jeg bryte med kjæresten min?" Når ting ikke går tilfredsstillende i en relasjon, virker en breakup ofte som det beste valget i slutter din egen smerte og elendighet raskt.


På den annen side, kan en breakup også hente sin egen type smerte - spesielt hvis du fortsatt elske din venninne dypt. Snarere enn å rush i en breakup og muligens gjør en feil i prosessen, først spør deg selv disse 7 spørsmål.


1 - Har du noen gang vært utro på henne?


Hvis du har noen gang vært utro mot din kjæreste av tungt flørter, dating eller sove med én eller flere kvinner, som er et tegn på at du sannsynligvis ikke bryr seg dypt nok til kjæresten din å opprettholde et langvarig forhold. Vurder å flytte på.


2 - Kan du finne deg selv i å ikke handle selv når hun er rundt?


Det er avgjørende at du dato, eller har en alvorlig relasjon med noen som du kan virkelig være deg selv. Spør deg selv om dette gjelder i ditt gjeldende forhold.


3 - To av dere hevder mer enn to ganger per uke?


Hvis du hevder ofte, for eksempel som mer enn to ganger per uke, er du og kjæresten din stille en masse pent opp frustrasjon, harme eller sinne mot hverandre. Du trenger for å få til bunnen av disse følelsene Hvis du kommer til å gjøre ting fungerer mellom to av dere.


4 - Tanken på å bryte opp krysse hjernen din mer enn én gang per dag?


Hvis dine tanker ofte slår at å bryte med kjæresten din, kan du være lengsel å gjøre det, men bare må få mot til å ta beslutningen om å bryte for godt. Lytt til hva ditt hjerte sier.


5 - Har du respekt som hun er som en person?


Det er svært viktig å være med noen som du respektere. Hvis du ikke respekt kjæresten din på grunn av hvem hun er og hvor hun opptrer, tenke nytt om utgifter noe mer av livet ditt med henne.


6 - Du holde venter for relasjonen, rette seg?


Noen ganger når ting ikke går bra i en relasjon, er det lett å ønske ting bli flinkere naturlig uten noen innsats fra din side. Gi opp denne fantasy. Hvis du vil fikse ting, må du ta en proaktiv tilnærming.


7 - I din mind's eye kan du envision ditt liv fra hverandre?


Hvis tanken på å være bortsett fra kjæresten din for resten av livet ditt gjør du føler deg lykkelig og fri i stedet for deprimert og ensom, kan du vurdere å dele opp og så snart som mulig.


Forhåpentligvis, grubler disse spørsmålene har gitt deg noen innsikt i hvordan du virkelig føler for kjæresten din. Nå, det er på tide å gjøre noen vanskelige valg enten la henne eller lagt fornyet innsats i å gjøre arbeidet relasjon.

No comments:

Post a Comment