Friday, June 29, 2012

Geting din Ex tilbake - 3 Lifesaving Tips å fastsette din ødelagt forholdet

Om romantiske relasjoner er en integrert del av livet, kan bryte det bringe om ødeleggende resultater.


Mange mennesker har blitt ofre for dette der de ender opp med å miste tak i sine sanser og gjøre livet ulykkelig. Faktisk, det trenger ikke å gå så langt som er, hvis de bare visste hva tiltak du skal iverksette for å reparere relasjonen. Hvis du leser denne artikkelen nå, det er ikke for sent for å få din ex tilbake.


Trinn 1. Avgjøre omfanget og årsaken til pause opp. I likhet med alle problem du ikke vil kunne riktig å behandle og løse det hvis du har ingen anelse om hva som forårsaket det. Finne ut årsaken eller grunner Hvorfor din ex brøt med du, hvor alle argumentene startet eller er det noe du har gjort eller noe du er ment for å gjøre. Prøv å arbeide på disse tingene, og fortelle din ex at du vil gjøre bedre i fremtiden.


Forvent ikke din ex endre uten at du gjør noe arbeid fra din side også. Vet hva du er villig til å endre på del og forsøk på å gjøre det, vil dette vise din ex at du er virkelig alvorlig.


Trinn 2. Gi din ex litt tid til å tenke på det. Jag aldri til å gjøre ting fungerer på nytt mellom deg og din ex umiddelbart. Akkurat som måten du startet ditt forhold som elskere, og akkurat som du ble courting dem... helbredelse etter en breakup er en prosess, og det tar tid. Det betyr ikke at personen som dumpet du har ingen helbredelsesprosessen gjennomgå. Pause opp kan faktisk være en emosjonell tilstand for din ex så mye som det er for deg. Folk er ikke laget av stein (minst mest) og det er en gitt at din ex vil bli lidelse for.


Trinn 3. Ta litt tid å slappe av. Som jeg har nevnt tidligere en pause opp er faktisk svært belastende, men du ikke trenger å la deg lider av den.


Ta aldri det som en straff fra får opp forholdet, i utgangspunktet, du trenger ikke å ta alle skylden. Det tar to til tango, som i relasjoner det innebærer ikke bare du men partneren din også. Hva du trenger å gjøre nå er å fokusere på å forbedre deg selv å være bedre enn hva du pleide å være. Gå med venner, ha det gøy, utøve, gjør sport... bare være fornøyd. Lykke gir deg en positiv aura som har potensial til å tiltrekke personer og hvem vet, det er akkurat hva du trenger å få din ex tilbake.


Hva er neste?


På din side, er neste viktige trinn å forstå hvorfor din breakup skjedd (ikke nødvendigvis hva din ex fortalt deg) og hvordan de skal opptre derfra. Nettstedet i neste avsnitt inneholder masse tips og selv par videoer som viser deg nøyaktig hva du må aldri gjøre, hva du skal gjøre og hvorfor, å få din ex tilbake.

No comments:

Post a Comment