Wednesday, June 13, 2012

Hvordan komme tilbake med en Ex - topp 5 vanligste feil at vil stoppe deg fra å bli din Ex noensinne tilbake

Det er vanskelig når plutselig du finne deg selv ut av relasjon med partneren når du elsker dem. Etter en breakup mange mennesker finner seg som ønsker å få deres ex tilbake.


Samtidig er det lett å gjøre feil når vi er så emosjonelle, og det er sannsynlig at uansett hva du tenker på prøver er sannsynligvis feil. Det er ikke din skyld, men likevel... lese tipsene nedenfor for å sikre at du ikke begår noen av feilene som er nevnt.


Hvis du gjør dette, vil jeg også vise deg hvordan du retter opp dine handlinger.


1. Gi dem for mye oppmerksomhet. Sjikanerende dem med endeløse telefonsamtaler og e-poster vil bare kjøre dem ytterligere bort. Ikke kontakte dem for om en måned etter breakup. Dette er den mest effektive anbefalt tidsramme.


Selv om du ønsker å finne ut hvordan du kan fikse ting, rettferdig vente på alt å kjøle ned. Du vil finne at de er mer innbydende å ta samtalene etter en måned av manglende du. For å la dem miss er du for en stund nøkkelen. Det vil sette deg i en sterkere posisjon.


2. Slutte følelsen beklager for deg fordi du vil snart land selv i en konstant depresjon om situasjonen. Det er vanskelig ikke å tenke på det, men bare prøve å gjøre andre ting med din tid og engasjere seg i andre aktiviteter.


Prøve går ut med vennene dine eller gjøre en hobby som du har vært å sette av i lang tid. Du må holde du tankene opptatt slik at triste følelser ikke overvinne du.


3. Slå til narkotikamisbruk er et skritt i feil retning. Hjernen din må være nøkterne for at du skal håndtere situasjonen for hånden. Det ikke bare får du unattractive til din Ex, men du vil være å utvikle en vane som kan være vanskelig å stoppe.


Du vil også bli mer risiko for 'drunken oppringing', som kaller dem i midten av natten pouring ditt hjerte ut til dem. De er ikke til å bli imponert.


4. Å finne en annen partner for å gjøre din Ex sjalu. Dette bare skaper flere problemer og blir en annen persons følelser involvert i ditt ferie-opphold opp problemer. Det også sender feil budskap at du ikke bryr seg om din Ex så mye at du har besluttet å erstatte dem nesten umiddelbart. De vil også begynne å lete etter en annen partner hvis de se at du har flyttet. Hvis du fortsatt vil du ex tilbake, holde oss bare til venner.


5. Ikke forvente din Ex endre for deg. Vurdere din rolle i breakup og aktivt går om endringen av oppfølgingsknappen at landet du her. Du må være realistiske om hvilke endringer du må gjøre for at din ex tar deg tilbake. Når de ser som du faktisk gjør slik innsats, og de vil mer enn sannsynlig vil du tilbake.


Det kan være veldig vanskelig navigering gjennom verden av relasjoner. Hvis du overholde disse enkle regler, du vil være på vei til å få din ex tilbake. Lykkelige avslutninger er ikke bare for filmer, hvis du er forberedt på å jobbe på den.

No comments:

Post a Comment