Friday, June 8, 2012

Å komme tilbake din Ex-kjæreste Tips

Å komme tilbake din ex kjæreste kan være en tøff utfordring noen ganger. Samtidig, kan det være en enkel ting å gjøre. Jeg er sikker på at du leser dette fordi du brøt med din ex kjæreste, og du er interessert i å få henne tilbake til din lignende. For å være ærlig, å komme tilbake din kjæreste oppnås ved å behandle din ex kjæreste på en bestemt måte. Begge måten du snakke med henne, måten du fortelle om deg selv til henne og dine handlinger generelt. Pass på å få tilbake kjæresten din. Her er noen tips for deg.


Først, la meg starte med å si at jeg vil gi deg verdifull informasjon å få tilbake din ex kjæreste. Den første tingen som jeg anbefaler at du gjør er å ta hensyn til hva din ex kjæreste sier til deg. Helst du snakke med henne, være hennes god lytter. Lytte til hva hun sier og ikke prøve å grunn med henne om pause opp eller hevder tilbake. Dette er hvor fyrene rotet opp i prøver å få tilbake sin kjæreste. De prøver å overbevise henne hvorfor de bør få tilbake sammen, de gir årsakene til hvorfor de bør gjenforene og blah blah.


Komme tilbake kjæresten din krever at du roe ned og være hennes god lytter. Ditt ex kvinne ønsker du å ta hensyn til henne og lytte til hva hun har å si. Denne måten hun finner du lett å snakke med, og hun vil tenke at du bryr seg om henne fordi du lytter i stedet for kranglet og slåss med henne.


En annen ting du må alltid unngå å få tilbake din ex kjæreste viser henne at du kan få noen andre så snart du bryte. Kanskje prøver du å snakke med hennes beste venn eller noen jente hun vet, denne skitne triks vil få tilbake på deg. På slutten kan hun miste din tillit, eller selv om du gjør henne misunnelse, sjansene er hun ikke vil bli når hun kommer tilbake til livet.


Finn ut hvorfor forholdet endte. Du kan ikke reparere noe hvis du ikke vet hva som forårsaket pause opp. Kanskje du vet hvorfor du brøt, men misforstå ikke. Mange ganger en mann vet ikke hvorfor hennes jente brøt med ham. Hun kan bryte med deg, og gi en unnskyldning fordi hun ikke ønsker å såre dine følelser. Hvis dette er tilfellet, må du grave etter det virkelige svaret bak pause opp. Hvis du vet hvorfor du brøt, kontroller at det du vet er sant årsaken til pause opp.Et godt eksempel er hvis hun forlatt deg for en annen mann, som ikke ville være hovedgrunnen til hvorfor hun igjen. En kvinne kunne finne at gresset er grønnere på den andre siden! høyre? Hvis hun var misfornøyd med noe, finne ut hva det var.Å komme tilbake din ex kjæreste kan være så enkelt som å finne hva gjorde henne lar, å fikse det, og hun er tilbake. Ikke alltid tilfelle, men jeg har sett relasjoner der en fyr som skulle fikse noe å gjøre med seg for sin kjæreste å bo eller komme tilbake.


Du se hva jeg sier? Komme tilbake kjæresten din krever at du gjør ting som jeg har nevnt ovenfor. Nå finnes det mange andre ting som du trenger å gjøre riktig for å øke sjansene til å vinne henne tilbake. Må du sjekke ut andre artikkelen nedenfor på å komme tilbake din ex kjæreste.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete