Saturday, June 30, 2012

Bryte opp råd: Skiltene at en Breakup kan komme

Noen gang blitt gjennom en alvorlig breakup, eller er du går gjennom en akkurat nå? I så fall vet du hvor smertefull de kan være. Tilbakeblikk på forholdet lenge etter breakup, du er sannsynligvis kjøpedyktig mer tydelig se noen av tegn på at ting skulle galt-inkludert noen du hadde aldri lagt merke til på tiden.


Å holde disse skiltene i tankene når du flytter frem i livet (og kjærlighet), vil du bli better-equipped å unngå fremtidige breakups. Og å vite mer om hva som gikk galt kan hjelpe deg med å få tilbake sammen etter en breakup. Her er noen av å se etter tegn som angir at du kan være på vei til en breakup.


En sterk tegn på en forestående breakup er en reduksjon i frekvensen av fysisk kontakt mellom to av dere. Og jeg ikke bare snakker om sex: Hvis Generelt rytmen av den fysiske siden av ditt forhold, synes å ha endret det siste, dette kan være et tegn på at du trenger å passe på en mulig breakup.


En splittelse i ditt forhold kan være i horisonten partneren slutter å holde hånden din uten tilsynelatende grunn. Eller, hvis han eller hun slutter å sette en arm rundt din side når du er ute i det offentlige, som i filmene eller en restaurant, som kan være et tegn på endringer i måten du føler om hverandre. Eventuelle plutselige eller merkede endringer som involverer en mangel på berøre - spesielt når partneren pleide å være veldig fysisk hengiven - er faktisk noe å merke seg.


Selvfølgelig, hva bodes enda verre for ditt forhold enn bare en mangel på berøre er Hvis du ser at partneren din faktisk å bli komfortabel med din trykk: dette definitivt garanterer en snakke om hva som kan gå. Hvis du legger merke til partneren egentlig backing unna din fysiske berører eller fremskritt, kan det være fristende å rationalize det bort som ikke er en stor avtale. Men motstå fristelsen til å rationalize: i stedet, finne ut ved å spørre ham eller henne direkte. Det kan være noe i det hele tatt, men hvis du ikke ta det med de vil sannsynligvis ikke heller.


Et annet tegn for å passe på i form av endringer i partnerens virkemåten til er at hvis du legge merke til dem å lyve for deg nå og da. De lyver, selv små eller harmløs, kan være et tegn på problemer. Hvis en løgn er så liten og ufarlig, bør det tross alt være noen grunn til å fortelle det i utgangspunktet, ikke sant? Hvor det er en liten løgn, kan løgn for større og mer alvorlige eller farlig snart følge hvis venstre ukontrollert.


Selvfølgelig, endringer i partnerens virkemåten til ikke nødvendigvis at du står overfor en breakup. Men ville ikke du liker å være sikker? Kommunikasjon med partneren er nøkkelen til å komme til bunns i hva som egentlig skjer.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete