Sunday, June 10, 2012

Vil du få en Ex-tilbake?

Det er virkelig smertefullt å ha en breakup med noen som du elsker så mye. Det gjør vondt for å vite at etter alle glade ganger du delte sammen, vil du bare ende opp som reiser forskjellige veier. Noen mennesker som er bitter med deres breakup tendens til å skygge unna muligheter om å gjenforene med deres ex. Men for noen som har anerkjent sine feil og har godtatt årsaken til deres breakup, de er mer enn villige til å gi det en annen prøve og vinne deres ex tilbake.


Ett stort problem som oppstår i et forhold er at når en clings så mye, og den andre bare synes å være passiv om forholdet. De fleste breakups skje når det andre som ber om tid og rom, fordi han eller hun føler at det er ikke rom for vekst og forbedring og ennå den andre som bare seg enda mer fordi de tror at det senere vil føre til en breakup. Dette er svært vanlig å de fleste elskere som ikke gjorde det. En fakta er, jo mer du seg i øyeblikket for kjøling av, mer irriterende det er å være med deg og den mer du stick til lover, du kommer til å være mindre attraktive. Må du innse at selv om personen du elsker har vowed å tilbringe mesteparten av sin tid med deg og dele alt med deg, de trenger personvern. Hvis du ikke gir dem deres rett til å ha en private tid, vil ditt forhold til slutt bryte før eller senere.


Nå som store breakup skjedde, alt du vil gjøre er å få din ex tilbake så fort som mulig. Men er det ikke hvordan du henter din ex tilbake til armene kjærlig. Du har å gi dem tid til å ta tak i alt og gi dem tid reflektere over ting som forårsaket din pause opp. Aldri noensinne Ring din ex og beg for mercy og spør en ny sjanse. Det virker bare ikke sånn. Aldri kommer opp til din ex med dette desperat utseendet på ansiktet og fortelle dem du er dum og at det er din skyld. Det vil si vil det verste du kan gjøre, og du aldri få en ex tilbake på den måten. Du må elske deg selv også, og fikse deg selv før du løse problemet med din ex. Hvis du ved et uhell bump til dem på gaten eller et sted, ikke opptre som om du har ingen problem. Hvis du føler at det fortsatt er spenningen mellom to av dere, bare la øyeblikk slip og avverge.


Igjen, presse aldri deg til din ex, du vil bare gjøre deg selv dum, og de kan synes du ikke er verdt en ny sjanse. Hva du kan gjøre er å bare la dem være alene og la dem komme seg tingene alle av seg selv. Du kan gjøre dem savner deg ved å ikke vise til dem for ganske tidsrom. Når både av du har rettet ting i din egen, som er tiden for å vinne din ex tilbake og vise dem at du er en person som er bedre nå.

No comments:

Post a Comment