Tuesday, June 19, 2012

Komme tilbake kjæresten din Ex-åpningen farten!

Komme tilbake din ex kjæreste ved å gjøre de riktige tingene å tiltrekke seg henne tilbake. Først av alt, må du ta det første skrittet hvilke vil åpne døren for deg å vinne henne tilbake. Du trenger en åpning trekk som jeg skal dele med deg og hvordan du går om den. Pause-ups er en del av relasjoner, noen ganger de er uunngåelig, men den gode nyheten er, kan du reversere ditt ferie-opphold opp og komme tilbake din ex kjæreste.


En av de verste ting du kan gjøre rett nå er å holde MAS henne eller pressuring henne å komme tilbake til deg. Å gi en zillion grunner som til hvorfor du bør komme tilbake sammen er ikke skal endre hennes sinn. I stedet for å prøve å samtale med henne som en måte å lure henne å komme tilbake til deg, kan du gjøre motsatt. Prøver til grunn med henne er en vanlig misforståelse som gutta gjør. Hva prøver å si er at når du prøver å samtale med din ex kjæreste og selv hevder med henne, du presse henne bort.


Det er svært unattractive til en kvinne når det vises en mann å være for desperat og å gjøre det enda verre når at mennesket er en Ex-kjæreste. Så hva ville være din åpning trekk for å komme tilbake din ex kjæreste Hvis du har gjort alle disse ting? Jeg vil fortelle deg at det er ikke for sent, holde lesing.


Ditt åpning trekk er svært enkel. Du må være enig med henne at du bør være brutt, må være enig med henne det er ok forholdet endte. Nå er du sannsynligvis tenker jeg beruset noen vin eller noe!, la meg fortelle deg noe, har du blitt prøver forgjeves med din lite triks, sin tid å slutte å prøve og er enig med pause opp. Hvis du bare har brutt så er mer enkelt for deg å bruke dette flytte for åpning. Bare la henne få vite at hun er rett du bør være brutt. Hvis du er forbi dette punktet, det er tid til å gi henne en enkel og kort unnskyldning som sier at du er synd på måten du har vært fungerende og at du samtykker du bør være brutt up... fordi er den riktige tingen å gjøre. Folk ønsker hva de kan ikke ha, dette er grunnen til at denne strategien vil fungere.Dette er en utprøvd strategi og brukt riktig, vil det åpne døren for deg.


Komme tilbake din ex kjæreste ved hjelp av denne åpningen farten. Det er mange andre ting å gjøre for å komme tilbake din ex kjæreste. Som en generell regel, alltid være deg selv og unngå eventuelle argumenter mellom deg og henne.Når du gjør dette, hun finner du lett å snakke med, og hun ikke vil prøve å unngå du. Handler om hva du gjør og hva du sier til henne. Være snill mot henne og bo alltid positiv. Ikke være trist hele tiden, setter et smil på ansiktet som om ingenting har skjedd. Være en god lytter, fordi dette er tiden for å lytte til hva hun har å si. Lykke med ditt forhold til og ikke glemme disse to lite ord, være deg å komme tilbake din ex kjæreste.

No comments:

Post a Comment