Monday, June 18, 2012

Elske råd forholdet problemer - 3 trinn for å stoppe din pause

Hvis du er forvirret etter en pause opp, så bli med i klubben, er du en av mange av oss... De fleste av oss komme så overveldet med våre følelser, som vi ikke gir oss tid til å tenke om våre handlinger. Vi begynner å handle ut av panikk, ut av instinkt, og vi kan finne oss senere, regretting våre handlinger (og til tross for gode intensjoner, uvillig gjøre mer skade enn godt).


Her er noen tips du kan bruke til å stoppe din breakup og hjelpe deg å få din ex tilbake.


Først må av, du innse at bryte opp kan skade. Du kan ikke fjerne det helt, men det er mye du kan gjøre for å få du håndtere smerten mye bedre.


Du kan finne deg selv deprimert eller sint, og en enkel løsning er å flykte i narkotika. Det er ikke ofte en samvittighet beslutning, men du kan finne deg selv å gradvis øke din bruk av narkotika. Dette inkluderer alkohol. Drikking, eller bruk av andre stoffer, vil gjøre det verre. Det er vanskelig nok å styre våre følelser etter en pause opp, legemidler vil foreta våre beslutninger verre, og enda mer ujevn.


På toppen av det, som vil ikke gjøre deg mer attraktivt for din ex på noen måte... Motsatt som vil skje. Hvis du tenker på det, vil du finne det vanskelig å huske et situasjon der alkohol eller narkotika har hjulpet noen få deres ex tilbake eller lagre en relasjon. Hold det i tankene.


Hvis du holde din lykke som din drivkraften, og i navnet for å redde din relasjon forhåpentligvis blir det enklere for deg å motstå narkotika og alkohol.


Du bør også unngå trakassering. Nå, dette kan høres innlysende, men mange mennesker trakassere deres ex uten å vite det. Ikke kalle dem hver 5 minutter, eller sende dem e-post eller tekstmeldinger å la dem vite at du tenker hele tiden på dem. Dette er off-putting. Folk er programmert til å avvise neediness.


Gi din ex litt plass. Ditt ex vil ikke bare setter pris på det, men det vil også nytte deg. Jo mer plass og tid at du tilbringe unna dine ex, vil gjøre det enklere for deg å fjerne hodet.


Dette vil også ha et ekstra konkurransefortrinn ved psykologisk.


Din ex vil begynne å savne deg, og du vil være mer ofte på hjertet. Dette er en stor fordel og mye sterkere posisjon til å handle fra. Tigge, be og bombarding din ex med oppmerksomhet vil presse dem bare ytterligere unna.


Til slutt, ikke vente på din ex komme til deg. Må du innse at sannsynligvis er på feil (i alle fall til en viss grad) hvis de bestemte seg å bryte med deg. Ditt ex kanskje også, men du kan ikke endre måten de er for øyeblikket. Du har makt til å forandre deg selv men. Venter på din ex å gjøre et trekk vil gjøre det lettere for du faller inn i depresjon, og det er usannsynlig at noe i det hele tatt positiv kommer ut av den.

No comments:

Post a Comment