Monday, June 11, 2012

Skilt din Ex ønsker du tilbake

Noen ganger, vil vi tro at tidligere er interessert i å komme tilbake til oss. Det er grunnen til hvorfor du kan tenke sånn at din ex kan betale litt mer oppmerksomhet til deg enn han eller hun noensinne gjorde kort tid etter breakup. Kanskje din ex er å finne måter å tilbringe mer tid hengende ut med deg, eller er viser signerer at han eller hun fortsatt bryr seg for deg.


Hvis din ex viser disse skiltene i hans eller hennes handlinger mot deg, er det bare vanlig for deg til å tro at han eller hun er interessert i deg igjen. Hvis du fortsatt elske din ex, det er bare normalt å føle noen skinn av håp om at to av dere kan være i stand til å starte på nytt og gjerne igjen.


Saken er, bør du vente til skilting til å slå til mer konkrete tiltak før du la gå, og åpner ditt hjerte til din ex en gang til. Hvis det viser seg at du var galt i den tro at din ex ønsker deg tilbake, kan du hente deg selv i en verden av heartache som er mer vondt enn hva du følt i denne perioden at to av dere brøt opp i utgangspunktet.


Det er mange årsaker til hvorfor din ex kan bli skuespiller som han eller hun fortsatt bryr seg for deg. Noen av disse årsakene kan være følgende:


1. Alle liker en utfordring. Kanskje er din ex følelsen en wee bit egotistic. Kanskje har du vært unngå din ex og din ex mener at du gjør det fordi du er fortsatt i kjærlighet med ham eller henne. Ideen av erobringen er alltid utfordrende for noen personer, og din ex kan bare være handler på utfordringen å erobre du igjen uten noen virkelige intensjon om å holde deg.


2. Din ex kan mangle minnene. Hvis du og din ex har vært sammen i mer enn ett år, og du har hatt noen store øyeblikk sammen, kan det være at din ex er bare lengsel etter gode gamle dager tilbake, og er bare regretting at de øyeblikkene ikke vil skje igjen. Ditt ex kan gå glipp av de gode tidene, men det betyr ikke at han eller hun savner du.


3. Din ex er en hore oppmerksomhet. Kanskje du opprettet et helt nytt liv selv som er så mye bedre enn hva du hadde da du var fortsatt med din ex, og gjensidig vennene dine kan ikke slutte å snakke om det. Det kan være at din ex er bare følelsen utelatt, og ønsker å være en del av søkelyset. Det ikke automatisk oversette til din ex som ønsker å dele at spotlight med deg.


4. Hevn. Du gjøre noe for å skade din ex dårlig? Hvis din ex viser tegn til ønsker du tilbake, kan det hende at vedkommendes intensjon er å bryte du rundt hans eller hennes lille finger. Når det er din ex oppnår som, kan han eller hun dumpe du igjen som en måte å retaliating til hva han eller hun mener du har gjort.


Det er mange forskjellige grunner Hvorfor din ex kan synes å vil forsøke et forhold med deg igjen. Men du må beskytte deg selv og lås dine følelser i til din ex har uttrykt uten ethvert rom for tvil om at han eller hun ønsker er du tilbake i sitt liv.


Visste du at det er definitivt mulig å få din ex tilbake. Er det noen tegn din ex ønsker du tilbake? Over 90% av folk ikke klarer å få tilbake sammen med deres ex fordi de gjøre dum feil. Ikke være en del av statistikken og klikk her for å finne ut hvordan du kan få tilbake sammen.

No comments:

Post a Comment