Sunday, June 17, 2012

Elsker råd forholdet problemer - komme Over Ex og vinne tilbake

Vi liker ikke uten risiko for tap. Å miste en partner er en smertefull og noen ganger traumatizing erfaring som kan la oss følelsen for desperat og alene. Uansett hva grunnen til delingen er det mange måter å hjelpe deg videre.


men...


Samtidig, må du huske at det vil hjelpe deg videre, vil også ha effekt for å gjøre din ex breakup du vurdere og finne deg ønskelig igjen. (For en fullstendig strategi og hjelp om dette temaet, ser du koblingen i det siste avsnittet i denne artikkelen i boksen "om forfatteren")


Teknikkene nedenfor har bidratt til en rekke folk faktisk få tilbake sammen etter en breakup. Det er fordi de lar deg holde en klar hodet, og ikke synes desperat eller clingy (to av de vanligste feilene gjøre etter en oppløsning).


Dette bygger i sin tur attraksjon.


En av de enkleste måtene å hjelpe deg videre er å starte konsentrere seg om deg selv og faktisk å ta vare på deg selv.


Folk liker folk som liker seg selv. Dette er attraktivt. Folk liker derimot ikke andre som drukne sine sorger i selvtillit medlidenhet og ikke gjør forsøk på å komme ut av den.


I alle fall, er en av de første tingene du bør vurdere å få hodet på rett til å utøve. Du kan tenke jeg fleiper, eller... dette høres for enkelt...? Vel, så enkelt som det høres det vil gjøre du godt. Sinnet kan ikke fungere godt, uten kroppen.


Det kan høres rart ut, men mange mennesker finner øvelsen for å være en god måte å bidra til en sunn tankene. Hvis du er deprimert, kan øvelsen bidra til å øke din selvtillit aktelse. En høyere grad av selvtillit aktelse vil gjøre det enklere for deg å flytte (og vil få deg til å se penere... også å din ex).


Også, øvelse vil få deg ut av huset. Ofte etter pause ups, det er veldig lett å falle inn i depresjon. Men du ønsker ikke å sitte i huset hele dagen. Immobilization vil gjøre det vanskeligere for deg.


Også, desto raskere at ting ende, jo raskere kan du flytte. Hvis du har brutt nylig, er det ikke uvanlig å ønsker å somle i din tidligere forhold. Du kan finne deg selv ser på gamle bilder, eller å finne måter å snakke med din ex. Det er imidlertid best, å skjære av alle bånd umiddelbart. Det vil være vanskelig, men det er på best. En gang du har kuttet båndene, kan du tillate deg selv å flytte.


Du bør også prøve å holde seg borte fra billige og enkle måter for å unngå smerte.


Ikke bruk alkohol eller andre stoffer som hjelper deg med å glem din ex. bryte opp er svært smertefullt, men er en nødvendig smerte som du har å håndtere. Narkotika til slutt vil gjøre ting verre, og vil ikke hjelpe deg videre. De vil bare nummen smerte, kvitte ikke seg med den.


Det er alltid risikoen for å miste når vi velger å elske. Når den uheldige tid kommer, når elskere deler måter, er det viktig å vite at livet går videre.

No comments:

Post a Comment