Wednesday, June 27, 2012

Hvordan håndtere Breakups

Hvis du ønsker å komme over personen med hvem du er fortsatt i kjærlighet, men er ikke lenger med, har du en lang, men potensielt håpefulle veien foran deg. Svarene er aldri lett. Uansett hvor mye en del av du ønsker å gå videre med livet ditt, vil du fortsatt måtte møte breakup head-on, dag for dag.


Dette kan være en langsom prosess. Du kan tenke du får over ham eller henne, og deretter, wham, et år eller to senere noe minner deg om dem og alle smerten kommer flom tilbake inn i din sjel og hjerte.


Her er noen tips om hvordan å håndtere breakups:


Hvis din nå-over forholdet var en lang en, er dette noe som muligens kan fortsette å holde deg følelsen trist for år- eller kanskje resten av livet ditt. Selvfølgelig, det betyr ikke at tristhet må paralysere deg, eller holde deg i en tilstand av konstant depresjon evig. Ved å arbeide hardt for å komme over personen du kan stå overfor faktum som mister dem gjort deg trist. Ved å anerkjenne smerten for hva det er - en trist tap - du kan gå gjennom naturlig sorg prosessen.


Hvis din breakup er ganske frisk, er den eneste måten å håndtere smerten bare å innse det direkte og sitte på den. Ja, det vil skade. Men ikke vender smerten kan skade deg enda mer.


Når du har startet bevegelse gjennom smerte, kan du gjøre alt du kan endre miljøet ditt slik at du ikke blir stadig påminnet om ham eller henne. Du kan for eksempel fjerne visuelle påminnelser om ham eller henne, for eksempel fotografier og gaver fra dem. Selv bør du vurdere å unngå steder to av dere bruker til å besøke sammen.


I tilfelle du virkelig finner du har et problem leve livet ditt etter din oppløsning, kan det være nødvendig å gå rådgiving. Du trenger å forklare din rådgiver eller en terapeut som du bare har vært gjennom en smertefull breakup. Spør din rådgiveren hvordan komme over din ex. De vil tilby nyttige råd om hvordan du kan takle smerte. Og de vil være i stand til å tilpasse en løsning for å komme over smerte til din egen situasjon og personlighet.


Venner eller familiemedlemmer kan synes å handle som om de vet hva du går gjennom. Men pass opp, noen av dem kan ha ulterior motiver: de kan ha hemmelighet ikke vært støttende av ditt forhold til din ex, så de kan være lurt å komme over ting, eller flytte til en annen person for raskt. Med en rådgiver, skjønt, kan du trygt fortelle dem ting om forholdet som du ikke vil dele med familie eller venner.


Enten du velger å håndtere smerte på egenhånd, eller gå gjennom rådgiving, lover deg selv at du vil gjøre hva det tar å møte smerten og komme gjennom den, slik at du kan flytte på i livet ditt.

No comments:

Post a Comment