Monday, October 1, 2012

Sunn fornuft bryte opp råd: pålitelig bryte opp råd For ekte mennesker

Alle på en gang eller en annen, må du noen anstendig bryte opp råd. Kanskje ditt forhold har nettopp begynt å gå surne og du tenker på slutter ting, eller kanskje du bare har blitt ødelagt av en pause opp og vet ikke helt hvordan du håndtere den. Uansett tilfelle, utseendet ikke lenger enn denne artikkelen, for å bryte opp råd.


Hvis du er fortsatt sammen men ønsker å bryte opp, tenke gjennom den nøye før du tar noen utslett beslutninger. Mange handle hastily og deretter ender opp som ønsker de ikke hadde brutt opp. Og det er vanskelig å få en ex tilbake etter dumping dem. Det er bedre å forsikre deg om at bryte opp først er det eneste alternativet.


Vurdere problemer og problemer som du har. Kan de være løst med en liten åpen kommunikasjon? Masse pause ups er forårsaket av misforståelser mellom to personer. Prøv å bestemme om du kunne snakke om og potensielt kan reparere problemer i relasjonene før bare bryte over dem.


Noen ganger er en breakup uunngåelig, som når to personer er litt for inkompatible til å være sammen. Dette betyr ikke nødvendigvis at noe er galt med noen av du. Folk er bare forskjellige, og ikke alle kombinasjoner arbeider hele tiden. Hvis du oppdager at dette er tilfellet for deg, er den beste pausen opp råd som denne artikkelen tilbyr å gjøre det sivile. La den andre personen ned forsiktig. Forklarer at de gjorde noe galt, du tror at det ville være bedre hvis du var venner. Forvente noen vondt følelser uansett hva du sier, men prøver å plukke dine ord nøye for å minimere vondt.


Hvis du har vært på mottakersiden av en pause opp, det er sannsynligvis ikke ord for å beskrive hvordan du føler deg akkurat nå. Du kan være trist, sjokkert, skuffet eller regretful. Dette er spesielt en tid når du trenger solid pause opp råd. Umiddelbart etter en pause opp er den beste tingen å gjøre å få noen plass til å tømme hodet. Ikke møte din ex å spørre hvorfor pause opp skjedde, eller for å prøve å få dem tilbake umiddelbart. Du trenger tid til å komme over break å tenke gjennom hva du skal gjøre neste.


Etter å ha tatt litt tid for deg selv, kan det hende at du ikke lenger føler behov for å komme tilbake sammen med din ex. Kanskje du liker å ha frihet tilbake, eller kanskje du er interessert i noen andre. Men hvis du fortsatt har følelser for din ex og ønsker å få tilbake sammen, husk å ta det sakte. Prøv å kontakte din ex akkurat som en venn, og se hvis ting utvikle seg derfra. Prøver å tvinge ting vil bare stasjonen din ex lenger bort.


Pålitelig pause opp råd i denne artikkelen har forhåpentligvis hjulpet deg i dine relasjoner. Husk å være slag og milde uansett hva du gjør, å tenke gjennom hva du ønsker før du tar noen endelig avgjørelse, og å ta det sakte Hvis du bestemmer deg å prøve å få tilbake sammen etter bryte opp.

No comments:

Post a Comment