Monday, December 24, 2012

5 Måter å flytte på fra en affære

For denne artikkelen trodde jeg jeg ville gi en liste over fem måter du kan flytte forbi en affære.


Saker kan være svært vanskelig for alle involverte. I år kan du har bygget en stoler slektskap med din partner. Imidlertid i bare én handling, tillit er fullstendig brutt og ting vil aldri bli det samme. Så la oss se på måter å prøve og gå forbi en affære.


Først av, prøve og styre hvor mye tid du tenke på saken. Det er tider du bør tenke på hva som skjedde, og det er tider du bør ikke. Hvis du føler virkelig deprimert om det og du vil snakke med en venn om hva som skjedde, så gå for det! Det er bra å snakke om saken, og la dine følelser ut til familie og venner. Men ønsker du ikke å gjøre dette for mye. Hvis du tenker om saken, kommer det til å virkelig påvirke humøret. Prøv og forstå at det er ok å føle slik du gjør, og spesielt få tid til å diskutere hvordan du føler med familie og venner. Men ikke la tanker og følelser kontrollere deg.


Prøv å endre dine omgivelser. Hvis partneren din bare hadde en affære, ikke la alle bildene du har av dem. Bli kvitt (eller skjule) noe som minner deg om at personen. Du trenger ikke de stadige påminnelsene. Du må være i stand til å gå rundt hjemme uten å bli minnet om hva som skjedde.


Ha en kveld med vennene dine! Hvis du ikke har mye penger, kan du velge å gjøre noe som ikke er for dyrt. En enkel natt med bowling med dine venner kan være mye moro. Når du har det gøy med venner, er det tiden du glemme om det som skjedde. Ikke bo inne i huset natt etter natt! Det vil ikke hjelpe, tro meg.


Prøve og se på noen positive i det hele tatt at du kan finne fra forholdet. For eksempel, hva har du lært? Sikkert i hele forholdet må det ha vært noe du har lært. Så hva alle fikk du vite? Hva er noen måter forholdet kan ha hjulpet du? Fikk du over visse frykt takket være din partner? Du bli mer selvsikker? Etc. skrive ned de gode tingene fra forholdet. Bare fordi det endte dårlig betyr du ikke kan ta noe fra det å hjelpe i fremtiden relasjoner. Husk, det er bare en feil hvis du ikke lærer av den.


Til slutt, selv om du kan være forbi dette trinnet, men hvis partneren ønsker å prøve og gjøre forholdet fungere, tenker på det. Nå, jeg sier ikke at du skal tilgi dem. Men dette er noe du trenger å finne ut egenhånd. Kan du ærlig virkelig noensinne tilgi din partner for å gjøre dette for deg? Føler du forholdet kan virkelig noen gang arbeidet igjen? Eller er du bare for sint på dem som du noen gang ikke kan tilgi dem? Finne ut i ditt sinn og ta en beslutning. Hvis du vil flytte, da begynne å bruke noen av disse tipsene. Hvis du vil gjøre det arbeidet men og du er gift, og deretter vurdere ekteskap rådgiving.


Lykke til!

No comments:

Post a Comment