Thursday, December 13, 2012

Kjæresten min ønsker å være venner - hva gjør det bety?

Så du dating denne fyren, ting går jevnt, og så plutselig han springer det på deg: "Kanskje vi bør bare være venner".


Hva skjer nå? Er det, eller er det en sjanse du kan være kjæresten og kjæreste igjen? Hva en fyr betyr når han bare ønsker å være venner?


Helst kjæresten din endrer vilkårene i ditt forhold fra romantisk til platonisk, skjedde noe ombestemme seg. Enten han har øynene på noen andre, eller kanskje han bare er ute for å endre ting opp litt... uansett, du må handle fast hvis du ønsker noen sjanse til å bo sammen med ham. Det er ikke godt nok å sitte rundt håper at ting vil bli bedre, og gå sammen med hans ide å være venner er enda verre. Fordi du vet hva? Vennskap med din ex er en enveiskjørt gate... Når du starter nedover den veien, det er liten sjanse for å få ting tilbake slik de var.


Det er noen gode nyheter imidlertid når kjæresten din ber om å være venner med deg etter pause opp. Det faktum at han fortsatt ønsker å holde deg rundt er en god indikasjon på at han ikke er helt gjennom med ideen om dating. Noen fyr som virkelig ikke ønsker du lenger ville bryte opp og gå bort... det er litt ufølsom, men det er det eneste alle gutta har til felles når de til slutt ønsker å forlate. En fyr som gjør en ren pause med du vil ikke vennskap, kontakt eller noen av at ting. I dette scenariet, vil din ex bryte av kommunikasjon ganske raskt etter at han ender ting.


Men en fyr som ønsker å være venner og holde kontakten etter at den er over? Han er ute etter for å bli komfortabel. Det er hyggelig å vite hvor du er og hva du gjør, i tilfelle han bestemmer seg for å ombestemme seg. Å vite at du fortsatt ønsker ham tilbake er en stor fordel for din ex - noen gutter vil bruke den til å holde deg hengende rundt lenge etter at sjansene for å få ham tilbake er borte. Andre gutta bruke vennskap unnskyldning som en måte å holde døren åpen flere fysiske behov: midnatt booty call, misvisende hangout... alle disse tingene er mulig ved å holde deg på armlengdes avstand.


Å vite at din ex kjæreste fortsatt tenker om deg kan være fint, men ønsker ham å bry seg om du er bare naturlig. Hvis han gjør, og hvis han har noen kjærlighet i sitt hjerte for deg, er han ikke skal ønske å la deg gå. Det er derfor han bedt om å være venner i første omgang - så du trenger ikke å gå hvor som helst. Han får fortsatt se deg, henge ut med deg, snakke i telefonen og via e-post... det er nesten som om du fortsatt dating, men uten alle høytrykks ting som går med alvorlig dating noen: monogami er bare ett eksempel.


Hvis du vil din kjæreste tilbake, være du bare ikke venner med ham. Det er bare ingen gjennomførbar måte å nærme situasjon. Enten utenfor styrker vil bryte deg ut (dvs. du dating noen andre, ham å få en ny kjæreste, osv....) eller sjalusi over ikke å være en integrert del av livet vil sakte erodere bort på forholdet som du en gang hadde. Fordi han dumpet du, er du alltid kommer til å være som ønsker mer. Og når du ikke får det? Noe vennskap du har med din ex vil bli anstrengt, for å si mildt.


I stedet for å sitte rundt å spørre deg selv som "kjæresten min ønsker å være venner, hva betyr det?", kanskje er det på tide du tok en mer proaktiv tilnærming til denne plutselig brudd i forholdet. Vil du din ex tilbake? Gode... starter arbeidet mot å få ham. Aksepterer ikke vennskap som en halt erstatning for en full-blåst forhold, og ikke prøv å late som du ikke har følelser for noen når du selvsagt gjøre. Hvis du fortsatt elsker kjæresten din, fortelle ham at du ikke kan "bare være venner". Fortell ham du vil mer enn det, fordi dine følelser kjøre for dypt. La ham vet at enten han datoer du som en kjæreste, eller han ikke kommer til å se deg i det hele tatt... du ikke kommer til å lene deg tilbake i en vennskap-type rolle og gips et late smil over ansiktet ditt hver gang du ser ham.


Gjør det riktig, og du kommer til å skremme crap ut av din ex. Han vil begynne å tenke som han kommer til å miste du for godt, som er ikke hva han ønsker. Han vil lure på hvis du kommer til å gå videre uten ham, kanskje finne noen nye... uten å være din venn han vil ha ingen måte å vite hva ditt neste trekk skal være. Du gange unna akkurat nå er hans verste mareritt. Ved å sette ham ut av sin komfortsone og tvinge din exboyfriend å gjøre et valg, oppretter du et miljø der han kommer til å savne og trenger deg igjen. Å være venner med en ex gjør aldri det.

No comments:

Post a Comment