Wednesday, December 5, 2012

Hvordan å styrke og gi næring til forholdet etter å komme sammen igjen

Når to partnere i en ødelagt forholdet bestemme patching opp etter en kort periode, trenger de for å utøve stor forsiktighet og forsiktighet i sin atferd for å styrke og gi næring til deres forhold etter å komme sammen igjen. De må gjøre en bevisst innsats for å unngå sensitive temaer og strengt unngå starter skylden-spillet etter får tilbake sammen som det vil bare gjøre opplevelsen etter gjenforeningen langt bitterer. I stedet, etter å komme sammen igjen, paret må starte viet mye tid å pleie forholdet deres.


Lære å styrke ditt forhold


Vil du lære å styrke og omsorg ditt forhold med din ex når du får tilbake sammen? Vel da, her er noen effektive tips som vil hjelpe deg å oppføre seg i en mer ansvarlig og moden måte etter å komme tilbake sammen med partneren din.


1. Vurdere hva som gikk galt første gang med ditt forhold: det første og fremst tingen som du bør gjøre når å komme tilbake sammen med partneren din er å vurdere hva som gikk galt i forholdet, som utløste break-up. Det anbefales å gjøre denne øvelsen hver for seg, slik at du er i stand til å finne din egen feil, og innrømme dem i isolasjon. Når begge du har alt klart i din egen samvittighet, kan du, sitte sammen og diskutere dine observasjoner. Tillat ikke selvmedlidenhet eller ego å diktere din oppførsel etter å komme tilbake sammen med partneren din. Du må mentalt forberede deg ikke å ende opp denne diskusjonen på et notat av bitterhet.


2. Trene deg å unngå å begå disse feilene igjen: etter å komme tilbake sammen med partneren din, må du unngå å begå de samme feilene som hadde utløst en break-up tidligere. Identifisere hvilke alle endringer er nødvendig fra slutten din. Med mindre du er klar til å identifisere dine feil og lage en bevisst anstrengelse å utbedre dem. Når komme tilbake sammen med partneren din, kan du gjenta disse feilene igjen og ødelegge forholdet alltid.


3. Åpent snakker om dine forventninger fra partneren: Når komme tilbake sammen med partneren din, må du åpent snakke om hva du forventer fra din partner. Også be partneren din hva forventninger han/hun har fra deg, slik at det er ingen omfang igjen for misnøye og begge partnere kan arbeide i den retningen, etter å komme sammen igjen, for å gi næring forholdet.


4. Indusere toleranse: Toleranse er en svært viktig egenskap å stabilisere et forhold. Derfor, da får tilbake sammen med partneren din, må du lære å være tolerante og ignorere partnerens ufullkommenhet. Husk, ingen menneske er perfekt-selv du ikke kan være perfekt på så mange måter. Ikke høres frekk og klandre ham vanvittig for hans feil når å komme sammen igjen. Du kan starte en vennlig diskusjon og peke ut anomali, i stedet for beskylde ham for å begå tabben.


5. Gjensidig respekt og tillit er avgjørende: respekt er en svært viktig ingrediens i en sterk og sunn forhold. Derfor, da får tilbake sammen med partneren din, du må dyrke gjensidig respekt for hverandre. Slutte å ta partneren for gitt. Skammelig og respektløst holdning, handlinger og ord kan gjøre stor skade til et forhold og starte ego sammenstøt mellom partnerne. Når komme tilbake sammen med partneren din, må du utvikle gjensidig tillit mellom hverandre, fordi hvis du ikke stoler partneren din, ikke vil du føle sikre og stabile i dette forholdet.


Husk at alle ikke er heldig nok til å være velsignet med ekte kjærlighet. Så, hvis du har funnet en ekte sjelefrende, miste ikke ham igjen. Alle dine handlinger og ord med partneren din, rettes bare å gjøre ditt forhold sterkere.

No comments:

Post a Comment