Saturday, December 15, 2012

Hvordan å få din ex tilbake etter en Breakup

Etter en pause opp med kjæresten din, du ville være irritabel og nervøs og ville stirrer på telefonen i håp om ham ringe du helst. Dette er normalt, men sikkert ikke det beste løpet av handlingen på hvordan å komme tilbake med ex. Du skjønner, det ikke kan være lurt å vise ham hvor desperat du er fordi det er et tegn på svakhet. På en måte er det en patetisk å se noen blir så overeager å se deg.


Det er viktig at du kontrollere følelsene dine og være veldig sterk. Du ønsker ikke din ex å se deg gråte, eller på andre måter dårlig berørt, som det vil gjøre du vises svak og patetisk. Også svært viktig å merke seg, som selv om din ex har lukket døren hans/hennes på deg, hvis du ønsker å komme tilbake sammen med din ex, da du kan. Alt du trenger er en bevist handlingsplan å følge for å få din ex rushing til å ta ham/henne tilbake.


Første, bør du ikke prøve å ringe eller tekst (eller e-post) din ex etter bruddet. Dette er en stor feil som mange mennesker har en tendens til å gjøre. Det kan være veldig fristende, men du er tryggere å ikke gjøre det. Umiddelbart ringer din ex eller sende dem e-post kan være veldig irriterende som vil gjøre ham/henne vil være borte fra du enda mer.


For å få din ex må oppmerksomhet, du handle annerledes. Selv om du er den som ønsker å komme tilbake sammen med ham/henne, bør du ikke vise den. På denne måten din ex vil lure på hva er neste flytte og komme søker etter deg.
Den beste måten å gjøre ham nysgjerrig nok til å sjekke på deg, er å spille litt vanskelig å få. Dette betyr distansere deg for en stund og leve livet ditt som ingenting har hendt. I løpet av de første to eller tre ukene, ikke besvarer telefonen hvis han kaller og ikke underholde ham når han kommer innom for å ta deg til middag eller noe. Det ville være best hvis du oppta en ny hobby som ville kreve at du å gå ut av huset ditt ofte. Hvis han får vite at du har gått ut svømming eller ski, ville han være nysgjerrig nok på hvorfor du synes å leve livet ditt på dine egne premisser og nyter det. Begynner å gå med vennene dine og late som om ingenting har skjedd.


Også polsk og oppgradere din ser ut. Få noen nye klær, har en skjønnhetsspa/makeover og går til gym å trene, slik at når din ex ser det nye utseendet han/hun vil bli så imponert med deg at du bli uimotståelig til dem.
Deretter Prøv å kjøre over din ex på en vanlig offentlig sted som et kjøpesenter eller klubb. Opptre normalt og ikke viser i det hele tatt at du er interessert i å få ham/henne tilbake igjen.Dette i seg selv vil gjøre dem lengter etter å være tilbake i armene dine.

No comments:

Post a Comment