Tuesday, December 18, 2012

Shimano Jigging System: Valg av Jigging System av Shimano under Break Ups

Shimano Jigging System: Valg av Jigging System av Shimano


En gigg er en lure som tiltrekker fisk. Den er laget av myke materialer i forskjellige farger og former, og det er ment for loddrett og jerky bevegelser. Det er motstridende til en spinnerbait, som har horisontal bevegelse i vannet. Generelt, jigs kan brukes av fiskere i ferskvann og saltvann fiske.


Som med alle andre fiske utstyr, spiller jigs en viktig rolle i å fange fisk viktigst fordi de tar rollen som agn for fisken. De fleste jigs kan brukes i enhver dybde av vannet. Den dypere du vil fange fisk, de tyngre jig må være. Deretter er det viktig at du tar et jigging system som vil møte slike behov for fiske.


Shimano Jigging systemet


En av de kjente navnene i Takling er Shimano. Denne merkevaren har etablert sitt navn som en leverandør av ulike fiske tannhjul, utstyr og systemer som gjør sportsfiske og alle fritidsfiske tilfredsstillende og hyggelig. Selv behovet for høyre jigg er oppfylt som jigging systemet av Shimano er innført.


Shimano jigging systemet er mer enn bare en gigg. Det består av hele angling tannhjul som samsvarer med typen jigs brukes. Virkelig, hvordan kan du si at en gigg er effektivt for å fange deep-sea fisken når du har lav drevet hjul eller en low-end stang? Hvis du planlegger for dyp jigging, må du ha en dyp jigging system av Shimano som har høy drevet hjul med lette, men tøff stenger og taklinger som kan gi effektiv å dra i havfiske. Nå er dette grunnen til at Shimano jigging systemet er et must.


Selvfølgelig, for selv det minste behovet for jigging, har Shimano jigging alt. Det er et system som sportsfiskere kan stole på, som det har etablert sitt navn i Takling verden.


Valg av Shimano Jigging System


Det er to valg av Shimano Jigging system-Butterfly Shimano Jigging og Lucanus Shimano Jigging.


• Butterfly Shimano Jigging System-Dette omfatter lette Shimano Trevala stang og Hi-drevet Shimano snelle for at tøff men hyggelig gamefish utfordring. Denne Shimano jigging systemet gir rett for det garantert bite og henting.


• Lucanus Jigging System av Shimano-dette er egnet for å fange fisk på bunnen. Denne type system inkorporerer Shimano Tescata Jigging stangen som har veldig myk tips, slik at jig å arbeide passende for biter av bunnen arter. Det gjør også at at lokke ikke vil bli tatt så snart fisken biter dekopaj. Likeledes, Shimano jigging systemet av Lucanus har spesielle hjul for det detalj bruken. Den bruker Shimano CTE400LJV hjul, å gi riktige forholdet og håndtering for bunnen fangsten.


Bortsett fra det fullstendige sett for jigging, gir Shimano jigging systemet også tilbehør for å fullføre den hyggelige og effektiv jigging opplevelsen.


Alt i alt, gir Shimano jigging systemet riktige fiske erfaring en kan finne. Det gjør ikke bare gi deg rett lokker for mål-fisk, men også gi deg det riktige utstyret fra joggetur til hjul. Hver og en er skreddersydd og godt valgt for effektiv fiske.


Få Shimano jigging systemet på havet Isle takle. Det er en nettbutikk for alle din takle behov.

No comments:

Post a Comment