Monday, December 31, 2012

Å kontakte din Ex for å få henne tilbake - grunnleggende om Ex kjæreste ringer

En av de vanskeligste delene for å få en exgirlfriend tilbake er å vite når du skal kontakte henne. Hvis du gjør det riktig, kan det føre til en fullstendig reversering av din bruddet. Men gjort galt, og du kan drive din ex lenger bort fra deg. Fikse en pause opp er ikke alltid lett, men hvis du er dedikert til å gjenoppbygge forholdet, følgende regler for ex kjæreste ringer bør følges:


Mange trinnene som kreves for å vinne tilbake din venninne er viktige, men det enkelt bredest målet du har bør være enkelt: å lage din ex vil du tilbake igjen. Inntil hun når det punktet, vil du gjøre for å fikse ditt forhold alltid kommer til kort. Din ex behov for å nå et punkt der hun fysisk, mentalt og følelsesmessig ønsker å bli med deg igjen. Problemet er å få henne til dette punktet, og gjør henne klar over hvor mye du betyr for henne.


Selv om hver oppløsningen vil ha forskjellige omstendighetene rundt hvordan forholdet endte, er det mange ting felles for de fleste av disse situasjonene. Du trenger å finne disse felles tråder og plukke dem ut. Du kan deretter bruke dem til å presse på akkurat den rette kombinasjonen av emosjonelle hurtigknapper som vil bringe din ex-kjæreste følelser for deg tilbake til overflaten.


Som tøff som det kan være, er det første du må gjøre kuttet alle bånd med kommunikasjon mellom deg og din ex. Dette krever fullstendig stillhet: ingen ringer henne, sende e-post din ex eller tekstmeldinger henne heller. Det spiller ingen rolle hvis hun sa hun ville være venner, eller hvis frem til nå var du holde kontakten med henne. Jo raskere du kan bryte kontakten med din ex, jo raskere vil du få henne tilbake. Å være venner med din ex er ren fantasi, og bare fører til hjertesorg og lidelsen av har å se hennes dato andre gutta. Du vil også risikoen fare for å falle så dypt inn i rollen som venn at du noensinne ikke vil være i stand til å bryte fri av det. Som et sort hull, vil du bli sugd... sitter tilbake nidkjært for å se på som hun går med hennes elsker livet - uten at du i den.


Glem alt som. Du er her for å lære hvordan du får tilbake en ex kjæreste, så vennskap er ut av vinduet. Helt forsvinne fra visningen er av største betydning. Det kan være ganger når du ikke kan unngå å se henne (for eksempel hvis du er kolleger, har den samme kretsen av venner, osv....) så må du være forsiktig for å unngå alle, men mest tilfeldige kontakten. Du din ex å lurer på hvor du gikk. Du har forsvunnet nesten mystisk. Mest av alt, arbeider du mot å få din ex til å savne deg. Hun kan ikke savner deg hvis du er alltid i vanlig syn, så går bort etter en stund vil alltid føre henne til å tenke om deg.


Se på det fra hennes synspunkt: hun har sett og hørt fra deg hver eneste dag. Men plutselig? Nå er du borte helt. hvor dro du? Gjør du noe annet? Har du funnet noen nye? Dette er spørsmål hun vil umiddelbart be, men vil ikke ha svar for. Hun vil bekymre deg at du har helt gått videre, og enda verre, du gjorde det før hun fikk en sjanse til å. Over tid hun vil selv stille spørsmål bryte opp: kanskje du ikke trengte henne så mye som hun trodde du gjorde? Ved å gjøre ikke å kontakte din ex, har du angitt hennes hjerne. Du fast det bakhodet henne, inntil hun kan avstemme hvor du er og hva du tenker. Du vil bli der til hun kaller du eller din ex sender deg en e-post. Neste gang du kontakte din ex, blir ting mye annerledes enn om du hadde bare hang rundt og bodde i kontakt med henne hver dag.


I mellomtiden, komme videre med livet ditt. Se venner, gjøre ting og ha det gøy uten henne. Du vil bli nyter litt tid å få din hodet klart, men du vil også gi din ex muligheten til å savne deg. Som tiden går, vil hun se hvis du vil gjenopprette kommunikasjon med deg i noen slags subtil måte, bare for å se hva du er opp til. Det kan være en uskyldig e-post, eller kanskje noe mer fordekte som å sende en venn av henne til å føle deg. I praksis, ønsker hun å vite du er fortsatt "rundt". En del av ethvert godt forhold sikkerhetsnett er å vite du kan alltid få personen du dumpet tilbake, når du måtte ønske. Men ved å gå bort? Du har tatt det ut av henne. Hun vet ikke hva du synes, og er plutselig mye mer interessert i hva du gjør.


Fjerne deg selv fra denne posisjonen av neediness er en av de største ting du kan gjøre for å vinne din ex tilbake. Etter en stund uten kontakt, ex-kjæreste ringer, eller elektroniske meldinger av noe slag, din ex vil begynne å se på pause annerledes. Hun kuttet deg løs, og du fløy bort. Kanskje hun ikke bør ha. Hun vil bli tvunget til å revurdere hennes følelser for deg, og dette vil føre henne til å stille spørsmål bryte opp. Og hva har du gjort så langt? Ingenting.


Så når din ex endelig ser av høre fra deg igjen? Hun kommer til å bli begeistret! Oddsen er at hun kommer til å savne deg på dette punktet store tid, så det blir en pen enkel flytte å invitere henne ut for kaffe eller lunsj. Dette vil være din første viktig milepæl mot å få din ex tilbake, og må du ta det rolig. Men det er den beste måten å gå om å komme tilbake sammen med kjæresten din: noe som gjør henne trenger deg.

2 comments:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  2. Jeg har mye glede og spenning i meg, jeg er torpey clare, var lykkelig med ekteskapet mitt, ikke før mannen min begynte å høre på sladder om at jeg ikke var tro mot våre ekteskapelige løfter, jeg prøvde å få ham til å forstå at de var sladder og løgner, men han mistet kjærligheten, tilliten og tilliten til oss. Så vi ble irriterende par, og deretter fylte for skilsmisse, senere ble vi skilt. år etter skilsmissen vår prøvde jeg å leve et normalt liv uten ham, men jeg kunne ikke, så jeg begynte å søke hvordan jeg kan få tilbake eksmannen min, så ble jeg henvist til, BaBa ogbogo en flott og høyst åndelig mann som kastet en elsker å stave på meg og fikk EXen min tilbake til meg. Jeg er overveldet, så jeg slipper kontakten hans her for de som har problemer med ekteskapet og ekteskap, så han kan hjelpe med gode gjerninger. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller whatsapp-nummeret hans ... +2349020168697. Ta kontakt med ham, se hvor flott og mektig han er. Hjelper også i disse sakene ...

    (1) Stopp skilsmisse.
    (2) End Barrenness.
    (3) Lykke til stave.
    (4) Ekteskapsformulering.
    (5) Bli kvitt åndelige problemer.

    ReplyDelete