Saturday, December 1, 2012

Hvordan å få kjæresten din tilbake etter en Breakup

Er du desperat etter å få kjæresten din tilbake etter en breakup? Mange menn står overfor det samme problemet, og ennå de har ingen anelse om hvordan du skal gå om det. Hvis du føler deg vondt og deprimert, og du er klar til å prøve nye ting, Les videre for noen gode råd og tips om hvordan å få kjæresten din tilbake etter en breakup.


Hvis du har prøvd en stund å få kjæresten din tilbake etter din bruddet, har du sannsynligvis allerede søkt råd fra venner og familie. Du kan også ha slått til nettsteder, bøker, blogger og fora for et par ord til oppmuntring og litt veiledning. Men hvis du er virkelig seriøs om å komme tilbake sammen med kjæresten din, må du begynne å bruke litt sunn fornuft.


Først av alt, er det viktig at du tror du kan få din kjæreste tilbake etter at uansett grunn har delt du opp. Det er sant at de fleste forhold som kan reddes uavhengig av årsaken til sin opprinnelige feil. Par som har delt fordi de har mistet lidenskap eller på grunn av utroskap og mange andre grunner har fått tilbake sammen for å leve lykkelig. Det er slett ikke lett å få kjæresten din tilbake etter en breakup, men det er absolutt ikke umulig. Du må huske på at tålmodighet er veldig viktig. Det er lett å bryte noe, men mye vanskeligere å fastsette den. Ikke forvente at ting skal skje over natten.


Å komme sammen igjen kommer ikke lett


Det første trinnet som du må ta er ba om unnskyldning. Det kan være vanskelig, og du kan føle at bruddet var som mye hennes feil som det var din, men hvis du virkelig ønsker å få kjæresten din tilbake etter en kamp, det er rett og slett ingen måte rundt en unnskyldning. Du kan har allerede apologized, og det kan ikke ha jobbet. Ha kunne tenkt kjæresten din at du var apologizing bare for å redde forholdet og at du ikke var virkelig oppriktig. Hvis forholdet allerede er avsluttet, kan du prøve å unnskylde igjen. Din unnskyldning vil bære mer vekt på denne gangen, som ingenting hengsler på det lenger. La kjæresten din vet at selv om det har gått en stund siden du brøt opp, er du fortsatt beklager, og at du fortsatt savner henne.


Det er ikke vanskelig å få kjæresten din tilbake etter en kamp hvis du vet hvordan å holde ting friskt. Mange menn har en tendens til å la seg gå etter en tøff breakup. De føler også deprimert å sosialisere eller å bry seg om sitt utseende. Det er viktig at du ikke faller inn i samme mønster. En fin framtoning er et tegn på selvtillit og selvfølelse. De er to egenskaper som de fleste kvinner synes svært tiltalende. Selv om dette høres enkelt, er det enkle ting som er lett å overse. Du må være sikker på at du kan få deg kjæreste tilbake etter din bruddet og du fysisk utseende går en lang vei mot å gi deg at tillit.

No comments:

Post a Comment