Friday, December 14, 2012

Gjenlevende en Breakup - Følg disse enkle trinnene

Gå gjennom en breakup er en veldig vanskelig ting. Til tider, gjenlevende en breakup kan virke som de tøffeste ting i verden, men tro det eller ei, du kan og vil overleve det. Selvfølgelig føler du tomheten inni, som gjør flytte fremover og komme tilbake med livet ditt enda vanskeligere. Alt du virkelig ønsker å gjøre er å ligge i sengen og skjule under dynen. Men du trenger å se deg rundt og innser at de fleste folk har gått gjennom en vanskelig breakup, og de har overlevd, akkurat som du vil. Før du vet ordet av det vil du få tilbake å nyte livet.


Når det gjelder å takle en breakup og smerte som går langs med den, ikke kan du holde dine følelser inni. Tilbringe tid med en nær venn du kan betro seg og dele en god gråte og fortelle dem hvordan du føler. Hvis ingenting annet få en penn og papir og skrive dine følelser ned. Du kan selv få en spesiell journal og skrive dine følelser, og når du har fått det ut, kan du brenne journalen, i en symbolsk flytte på seremonien. Uansett hva du gjør, du har å prøve å få smerten, ikke holde den flaske opp.


Som du begynner å føle din gamle selv tilbake, kan du begynne å se på ditt forhold til å forstå hva som var bra om det og hva var dårlig. Det vil tillate deg å ta de beste beslutningene om din neste trekk ved å forstå hva som skjedde i forholdet. Hvis ting var bra for det meste, og du likte å være sammen, kan det være en sjanse til å komme tilbake sammen. Men hvis du har alvorlige problemer, er det en god sjanse for at du to er ferdig.


Nå som du har tatt deg tid til å vite hva som skjedde i forholdet, er det tid for å bestemme om du vil prøve å komme tilbake sammen, eller hvis du vil kaste inn håndkleet og gå videre fra denne relasjonen. Hvis du tror realistisk det er noe der fremdeles, og du vil komme tilbake sammen, er det viktige skritt og teknikker som du må følge for å gjøre det arbeidet. Mange av disse er basert på ulike psychologies mellom menn og kvinner har.


Hvis derimot du har besluttet å gå videre, må du og partneren din skille din liv. I et forhold, spesielt en lang sikt, det kan være overraskende hvor mye din liv har blitt flettet sammen og dele dem opp er ikke alltid en enkel ting. Du vil gjøre denne endringen, vil du ikke noen landminer overs som følelsesmessig kan ødelegge deg.


Håndtere en breakup er veldig tøft, men det definitivt kan gjøres. Bruk dine venner og familie som et støtte system for å hjelpe deg å få gjennom denne vanskelige tiden. Folk har sammenlignet samlivsbrudd til å ha en død i familien, så åpenbart det er tøft å håndtere. Noe av dette er bare for emosjonell å takle alle ved deg selv.

No comments:

Post a Comment