Monday, December 10, 2012

Tegn din eks Boyfriend fortsatt elsker deg

Ikke alle bryte opp er permanent, og par avstemme hver dag. Hvis du hadde et godt forhold som gikk bad før det er på tide, kan fikse det være det beste alternativet. Men hvordan vet du hvis din ex er fortsatt spillet? Er det tegn din ex kjæreste fortsatt elsker deg? Før du foretar et trekk mot å få kjæresten din tilbake, må du gjenkjenne større signalene at han er villig til å date du igjen.


Uansett hvordan du brøt opp, eller hvor lenge siden det var, kan du alltid fortelle hvorvidt din ex fortsatt elsker deg. Om han liker det eller ikke, vil det gi din exboyfriend av tegn og signaler at han ønsker du tilbake - om disse være utover, åpenbare tegn eller mer subtile og underbevissthet seg. Han vil ikke være i stand til å hjelpe det... det er bare menneskelig natur. Så det er opp til deg å lese din ex følelser, ord og kroppsspråk for å vite hvordan han føler mot å se deg igjen.


Nå hvis du prøver å vinne tilbake din ex? Gjenkjenne disse signalene og handle på dem kan virkelig akselerere prosessen med å komme sammen igjen. At gjør lesing din exboyfriend følelser for deg som er dobbelt viktig, så følge nøye her med følgende tegn:


*** Exboyfriend din forblir i Touch ***


Etter å ha brutt med en jente, vil noen fyr som ikke lenger er interessert gange unna. Han vil ikke se tilbake, prøve å forbli venner, eller holde kontakten i lengre tid... han ikke ønsker å lede dere på, eller tror du har en sjanse til å komme tilbake sammen med ham. Det blir sagt, når en fyr holder kontakt med deg etter pause opp, det er et veldig godt tegn. Betyr det han verdier det du hadde nok ikke å gi slipp på det helt. Han er ikke 100% over deg ennå, så han holder deg rundt på noen nivå. Han kan ikke ønsker du tilbake akkurat nå, men han ønsker å vite at muligheten er der fortsatt. Av denne grunn, bør du være veldig klar over sine følelser og følelser mot deg, da disse kan være tegn din ex kjæreste fortsatt elsker deg. På noen nivå, uansett.


*** Din Exboyfriend kaller eller skriver du ***


Konstant kommunikasjon etter pause opp er en ting, men hvis din ex falt ut av syne for en stund, og deretter kaller du rett ut av det blå? Det er et klart tegn på interesse. Noen fyr som går ut av hans måte å ringe eller sende en e-post eller tekst beskjed etter å ha vært borte i lang tid har en slags ulterior motiv i tankene. Enten han ønsker å se deg, eller han vil føle deg ut - Finn ut din egen situasjon - se hvis du dating noen andre allerede, eller hvis du er fremdeles singel. Han kaller ikke bare "si Hei", eller å se hvor du er (så mye som han sier han er). I dette tilfellet han kaller for å koble deg til, og mulig satt opp noen form for fysisk møte.


*** Din Exboyfriend stopper ved å se deg ***


En av de største signerer din ex kjæreste fortsatt elsker du er når han dukker opp fra ut av ingenting. Har han ringt ikke, han ikke skrive... han stoppet av ditt hjem eller jobb fordi han trengte fysisk å se. Din ex ønsker et ansikt til ansikt møte er en stor signal om at han kan grave deg igjen, så hvis du har prøvd å vinne tilbake exboyfriend din må du ri med den. Gi ham det grønn lyset og la ham vite at du er glad han viste opp, selv om det var en vanskelig gangen. Det var sannsynligvis tøft for ham å få opp nok mot til å se deg, så sørg for at du gjøre ham komfortabel om det hvis du vil ha ham tilbake.


*** Din Exboyfriend ønsker å møte opp med deg ***


Nå hvis din ex kjæreste som ønsker å se deg, må du være skeptisk. Mens det er flott å se ham igjen - spesielt hvis du vil ha ham tilbake - vil du ikke ham slippe av feil årsaker. Sove med din ex i håp om at han vil ta deg tilbake nesten alltid fører til hjertesorg og bitre følelsen av å være brukt. Kontroller at din ex er ikke ringe deg opp som en booty call, og synes legitimt interessert i møte med deg for alle de riktige grunnene.


Første gang du ser din ex kjæreste etter pause opp, vil du ønsker å holde det kort og konsis. Plukke en lunsj hus eller kaffebar, slik at datoen ikke kan gå for lenge. Prøver å snakke om morsomme ting, og generelt bare ta opp med hverandre. Nå er ikke tid til å snakke om ditt forhold, få opp bryte, eller noen av de tunge, alvorlig fag. Konsentrere seg om å få koblet, og å holde ting lett, uformell og helt positiv. Hvis din ex kjæreste fortsatt elsker deg, vil det være tegn på flørt, nær kroppsspråk og andre indikasjoner på at han har tenkt på deg romantisk igjen.


Hvis du tilfeldigvis være på punktet hvor du vil kjæresten din tilbake, men han ikke har kontaktet deg ennå, ikke få panikk. Det er noen gode måter å få ham til å ringe og se deg igjen, og alle disse kan administreres med positive resultater. Ved å ta en * trinn for trinn * tilnærming til å vinne ham tilbake, kan du sette sammen en handlingsplan som vil føre til suksess. Å lage din ex vil du igjen kan faktisk være ganske enkelt, med litt tid og tålmodighet.

No comments:

Post a Comment