Monday, December 3, 2012

Hvordan å få kjæresten din tilbake For noen gang?

En breakup mellom to kompatible og kjærlig mennesker er det verste som kan skje med deres forhold. Men noen ganger, omstendighetene er så stressende, at vi har en tendens til å miste kontroll over vår oppførsel og våre handlinger. Dette kan noen ganger ha ødeleggende effekter på våre liv og la bak dype sprekker i våre relasjoner. Hvis du har hatt en breakup med partneren din, som du føler, var svært kompatibel og kjærlig, som supplert du på alle mulige måter, ikke miste noe tid videre-bare gå og få kjæresten din for alltid.


Hvis du lurer på hvordan å få kjæresten din tilbake for noen gang, så her er noen nyttige strategier som kan hjelpe deg i å vinne tilbake din ex.


Dette er hvor du skal starte


Endre tankesett: først og fremst strategien som du må ta i bruk for å få kjæresten din tilbake for noen gang er å endre tankesett. Hvis du vet at partneren din og du danne beste paret når det gjelder kompatibilitet, gjensidig forståelse, gjensidig tillit og grad av kjærlighet og hengivenhet; så er det ingen grunn for deg å behandle denne oppløsningen som en permanent avskjed med partneren din. Bare tenk på det som en midlertidig fase av separasjon og prøve å se på det som en kjærlighet-problemet, som trenger din tid og oppmerksomhet til få løst.


Få analytisk og bytte inn i en modus for problemløsning: andre strategien som du må ta i bruk for å få kjæresten din tilbake for noen gang er å få analytisk og bytte inn i en modus for problemløsning. I stedet for å bli følelsesmessig og ruge over hva som har skjedd; det vil hente deg bedre resultater hvis du slår analytisk og prøver å bytte til en feilsøkingsmodus. Derfor, først av alt, identifisere rotårsak av problemet som førte til bruddet. Neste, identifisere alle mulige måter der du og partneren din kan ha individuelt bidratt til bruddet.


Har en retting plan på plass: den tredje strategien som du må ta i bruk for å få kjæresten din tilbake for noen gang er å ha en retting plan på plass. Når din rolle er klart i delt opp, må du først be om unnskyldning til din ex for dine feil og fortelle henne at du vil rette opp dine feil. Å la partneren din vet at du har gjort en grundig analyse av situasjonen viser at du angre hele episoden. For det andre, glemme din egoisme og ba om unnskyldning for dine feil vil gjøre din partner enda gladere fordi hun vil vite hvor mye mot det tar å godta dine feil og beklager for det. For det tredje, det faktum at du prøver å konvertere alle dine negative energier i positiv energi og gjør et forsøk ikke å gjenta dine feil i fremtiden (gjennom en veldefinert retting plan); vil fortelle din partner, med andre ord, at du er craving for henne å komme tilbake og fylle opp ditt liv med lykke.


Lage en ny start: den siste strategien som du må ta i bruk for å få kjæresten din tilbake for noen gang er å lage en ny start ved å prøve å imponere henne, underholde henne, beskytte henne, respekterer henne og elsker henne. Din tilnærming bør være perfekt, og du må gjøre alt som om du gjør det for siste gang i livet ditt. Når hun ser din iver og din forpliktelse å nurture ditt forhold, vil hun definitivt komme tilbake til deg.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete