Monday, February 25, 2013

3 Ting Patsy kan gjøre for å få henne Ex kjæreste tilbake (c) Copyright 2010

Her er dårlig Patsy situasjon.


Hun og Greg datert for en stund, men da de bestemte seg å ta en pause fra hverandre. Så Patsy fikk lei av å vente for ham å komme tilbake til henne, og så hun fortalte ham at hun ønsket å gå videre. Vel, akkurat som flaks ville ha det, han begynner dating dårlig Patsys kjæreste, og nå Patsy ønsker ham tilbake. For å legge til sin smerte, hun fortsatt snakker med Greg daglig, og han sier han ønsker å fortsette å være i sitt liv, men han vil ikke bryte med sin nye kjæreste for henne. Neste skal du lese tre mulige løsninger, etterfulgt av en analyse om hvilken er det beste løpet av handlingen for henne å ta hvis hun virkelig ønsker å få Greg tilbake i armene.


Tilnærming en:


Bare kaste hendene opp i luften Patsy og glem hver ha ham tilbake. Du må søl opp og nå betale prisen, så bare lære av dine feil og gå videre. Feilen du gjorde var ikke verdsette hva du hadde før den ble borte. Det skjer så mye i saker av hjertet, men du virkelig vite ikke din leksjon det før det skjer med deg. Kanskje du får over ham i tid eller kanskje ikke, men du vil måtte leve med det allikevel.


Tilnærming to:


Prøv å analysere hva som gikk galt med forholdet ditt og se hvordan man best kan du vennligst Greg i fremtiden, så du kan vinne ham tilbake. Kontroller at han ikke glemme deg ved å kalle ham minst 5 ganger en dag og tekst melding ham i mellom samtaler. På den måten du kan være i stand til å avbryte ham fra nyter sin nye kjæreste også. Ikke glem å peke ut sin nye kjæreste feil hver sjanse du får; Det kan være noe han ikke merke til.


Tilnærming tre:


La ham vet at du fortsatt har følelser for ham, men bare si det en gang. Deretter ser ut til å gå videre med livet helt mens du fremdeles holder kommunikasjonslinjer åpne mellom deg og ham og hans kjæreste. La dem begge vet om hvordan skjer du sosiale liv er og sørg for å henge ut med andre venner. Du synes mystisk, happy og attraktivt alle på samme tid. Du må være sterk uansett hva. Svake og trengende er ikke mer attraktiv på en kvinne enn på en mann.


------------------------------------------------------------


Så, hva er den beste tilnærmingen? Tilnærming nummer tre er desidert beste. Tilnærming nummer én gjør ingenting for å hjelpe fattige Patsy. Tilnærming nummer to vil ikke fungere fordi attraksjon er et spørsmål om hjertet og du kan ikke grunn din vei tilbake inn i noens hjerte og kvalte ham vil bare kjøre ham bort. Den beste løsningen er for henne å la ham se hva han mangler og la ham vite (selv om hun må late) at hun er fint uten ham.


Den beste løsningen er for henne å la ham se hva han mangler og la ham vite (selv om hun må late) at hun er fint uten ham.

No comments:

Post a Comment