Monday, February 18, 2013

Ex-kjæresten ønsker å være venner... Men jeg fortsatt elsker ham

Hva betyr det når din ex kjæresten bare ønsker å være venner? Er han egentlig ute etter vennskap, eller er han lar du ned lett? Hvis forholdet endte før du ville ha det til, og du ønsker for å vinne din kjæreste tilbake, må du unngå fellen vennskap.


"La oss være venner..." Det er den ultimate Eufemismen. Når en fyr forteller deg disse tre små ord, er det nesten alltid et kyss. Kjæresten din er ikke ute etter for å score flere venner, langt mindre en kvinnelig venn som han allerede er datert. Så når din ex fjærer denne linjen på deg i pausen opp? Du må vite nøyaktig hvordan du skal håndtere den.


Det finnes to typer samlivsbrudd: rask og treg. En rask, instant pause vil alltid resultere i kjæresten din gange unna. Det vil ikke være noen telefonsamtaler, tekstmeldinger, e-poster... din ex vil gå videre for veldig kaldt, nesten som om han aldri visste du. Denne typen bruddet kan virkelig vondt, men smerten ikke vil vare evig. Og hvis dette er hvordan din ex brøt ting? Han er trolig ute etter for å flytte. Det er fortsatt noen svært unike metoder du kan bruke til å få ham tilbake, men du må lære å spille på hans eksisterende følelsesmessige obligasjoner og vedlegg for deg.


Den andre typen bruddet startes når din ex kjæresten tilbud å forbli venner etter forholdet ender. I dette scenariet, er han gjør dette fordi han ikke er 100% sikker på om å bryte opp. Han fremdeles ønsker du rundt, i tilfelle han bestemmer seg for å ombestemme seg. Samtidig men han ønsker du å holde din avstand... og hvis du kommer for nær, han vil ikke-så-subtilt minne deg at du er nå "bare venner".


I all ærlighet ønsker din fyren sannsynligvis for å bevege på, og det er derfor du må handle raskt. Han ønsker å gå ut, dato andre mennesker, og se hva annet er der ute. Samtidig, vil han at du skal henge rundt, og ikke gjøre noe. Å høre du har gått videre med noen andre ville faktisk knuse ham. Det siste en fyr ønsker etter at han bryter opp med deg er å se du dating en ny kjæreste før han har en sjanse til å få en ny kjæreste. Dette ville knuse hans ego, og på noen måter, faktisk gjøre ham vil du tilbake.


For denne pressepenger av grunn være du absolutt ikke venner med din ex. Gjør dette, og du skal alltid falle i et platonisk vennskap i stedet for en faktisk romanse. Vil du vinne din kjæreste tilbake, og en dag dato ham igjen? Hvis så, du har å avslå hans tilbyr når din ex kjæreste som ønsker å være venner. Fordi du fortsatt elsker ham, kan ikke du slå på noe mindre enn et faktisk forhold.


Ved å fortelle din ex du ikke kan være venner med ham, han skal umiddelbart behov for å ta en beslutning: Jeg risikerer å miste henne for godt, eller bør jeg revurdere pause opp? De fleste menn, når møtt med denne beslutningen, vil revurdere et fremtidig forhold med deg. Hvis din ex har kjærlighet til deg, skal han ikke vil miste du. Dette gjelder spesielt hvis han er avhengig av daglig - selv om 'vennlig' - kontakt med deg akkurat nå.


Faktum at din ex kjæresten ønsker å være venner er et godt tegn, men du trenger fremdeles å være proaktiv hvis du vil ha ham tilbake. Det er mange andre aspekter involvert i å få ham over, og du trenger en steg for steg plan. Jo mer du vet, bedre sjansene dine. Å få din ex vil du tilbake kan være enkelt, hvis du lære prosessen forhånd.

2 comments:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  2. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
    Nå ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    ReplyDelete