Tuesday, February 12, 2013

Å få ham tilbake etter bruddet - avgjørende skritt for å gjenvinne sin kjærlighet

Når kjæresten din sa han trengte litt plass, ditt sinn drivstoffmålerne og alt du kunne gjøre er ur som mannen du elsker gikk bort. Nå alt du kan tenke på er å få ham tilbake etter bruddet. Du prøver å tenke hva kunne ha forårsaket ham til å slutte å elske deg, men du kan ikke tenke på noe du har sagt eller gjort som ville gjøre ham vil behandle deg på denne måten. Dine venner og slektninger har alle vært klar med råd, men de alle forteller deg å la ham gå og finne noen andre. Som er lettere sagt enn gjort fordi du bare ikke kan slutte å elske mannen du hadde håpet å være sammen med resten av livet ditt. Uansett, ditt hjerte smerter, og du kan ikke stoppe gråt lenge nok til å tenke på hva som er best å gjøre. Hvis dette er situasjonen du befinner deg i nå, er her noen avgjørende tiltak for å gjenvinne sin kjærlighet.


Det er mange måter å få ham tilbake etter bruddet, men å ha andre forbønn for deg er ikke en av dem. Mange kvinner gjør feilen å spørre felles venner å snakke med ham på deres vegne. Noen vil selv gå så langt som å spørre sine foreldre å resonnere med ham, men dette kan være en virkelig forhold ender. Din ex kan vurdere det som skjedde mellom to av dere å være veldig personlig, og hvis han finner at du har vært å dele intime detaljer om ditt forhold med andre, kan han misliker det og holde det mot du alltid. Uansett hva problemet eller hvem var hovedsakelig på feil for bruddet bør forbli mellom dere to, og hvis du komme tilbake sammen, det må være ved gjensidig avtale og uten utenfor forstyrrelser.


Et avgjørende skritt for å gjenvinne sin kjærlighet er å vise ham at du er enig med delt og at du er moden og sterk nok til å gå videre med livet ditt. Dette vil kreve at du kan plukke opp tingene du pleide å gjøre før du møtt din ex. Hvis du var aktiv i frivillig arbeid, bli aktiv igjen. Hvis du brukte til å tilhøre en øvelse klubb, fornye ditt medlemskap. Det kan være noe som har alltid interessert du men du fikk aldri rundt for å gjøre; så, nå er tid til å gjøre det. Når du holder aktiv gjøre ting du liker å gjøre, det er mye lettere å holde fra fokuserer for mye på å få ham tilbake etter bruddet. Din ex vil bli klar over hvordan du håndterer deg selv, og han vil bli imponert.


Ved å motstå den naturlige instinktivt å gå gråt, clawing, og kjemper for å få din ex tilbake, du får fatningen, og du gir ham tid til å tenke om hva som skjedde. Du har også unngått å gjøre noe mer skade å det ødelagte forholdet. Hvis du kan fortsette å holde kontroll og har ingen kontakt med ham, vil det se kjæresten din at livet uten at du er ikke så bra og du får tilbake sin kjærlighet.

1 comment:

  1. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete