Monday, February 4, 2013

Vinne din eks Girlfriend tilbake etter at hun har dumpet du - Great måter å få henne tilbake

Forstå hvordan du kan vinne din ex kjæreste tilbake etter at hun har dumpet du kan være en veldig vanskelig ting å oppnå hvis du ikke har en solid plan på plass.


Etter at du har gjort noen sjel-søker, og du er virkelig sikker på at du vil vinne din ex kjæreste tilbake, må du deretter lese disse tipsene og bruke dem til din innsats.


Så merkelig som det synes, hvis du har vært dusjing henne med designer parfymer, eller staging romantiske måltider ut, bør du stoppe nå og ta et skritt tilbake for å reflektere. Hvis du har kjørt rundt gjør slike grand bevegelser må du stoppe et øyeblikk å tenke på hva du gjør. Dette er en veldig god måte å miste henne for godt. Dette er ikke akkurat den beste måten å vinne din ex kjæreste tilbake.


Neste, avreise henne alene; Stopp alle kommunikasjon med din ex. Du ignorerer sine ønsker hvis du fortsetter å holde kontakten. Hun dumpet du husker? Ved å fortsette å forfølge henne vil du uten tvil presse henne lenger unna. Hvis du vil ha en sjanse til å vinne din ex kjæreste tilbake du må akseptere det faktum at hun trenger tid og rom. Ved å la du har hun uttrykkelig og fysisk vist dette behovet.


Hvis du har gjort en feil som forårsaket bruddet opp ikke midjen tid følelsen synd på deg selv eller slå deg opp. Slå som innsats til noe positivt ved å ta en lang titt på din oppførsel som fikk du hvor du er og ta de nødvendige tiltak for å endre hva noen gang skal endres. For å vinne din ex kjæreste tilbake du bør bruke tid på å tenke om hva som gikk galt og bestemme din rolle i pause opp.


Har du problemer med sinnet ditt? Er du en varm hodet? Kanskje bør du søke hjelp fra en profesjonell. Kanskje vil han eller hun være i stand til å hjelpe du identifisere med dette problemet og hjelpe deg takle og finne konstruktiv måter å uttrykke denne sinne.


I tillegg må du jobbe på å bygge opp din egen selvtillit og selvfølelse. Dette er hva er vanligvis mangler når du føler deg som om du sliter med tillit problemer som stadig besatt om hvor kjæresten din var og hvem hun var med. Alt dette må endre hvis du er seriøs om å være klar til å vinne din ex kjæreste tilbake.


Ta deg tid til å finne ut hvorfor du fant deg juks på kjæresten din ofte selv om du elsket henne. Hva gjorde du? Hvorfor gjorde du det? Hvordan kan du stoppe fristelsen neste gang? Du må finne dette ut.


What ever grunn hun gikk på deg, er hun klar til å gi opp dette forholdet hvis ting ikke endrer. Noen spinkel liten bevegelsen er ikke til å fungere for å vinne din ex kjæreste tilbake. Du er nødt til å gjøre mye av sjelen søker og gjøre noe alvorlig og ærlig arbeid. Du bedre tro det!

No comments:

Post a Comment