Tuesday, February 26, 2013

Coping med forholdet bruddet

Bryte opp et forhold med din kjæreste eller venninne er en svært ødeleggende opplevelse, enten du er den som startet den eller den blir dumpet. Det er spesielt hjertet wrenching når både av du var en gang i kjærlighet eller er fortsatt i kjærlighet.


Ene som forførte vil vanligvis bli knust følelsesmessig mens den som intitates bruddet vil mest sannsynlig være følelsen veldig skyldig om det også med mindre vedkommende er helt hjerteløs og grusom. Uansett hva det er, her er noen råd om hvordan å mestre, håndtere og overleve en breakup forholdet.


Første tingen å gjøre er å akseptere faktum at forholdet over. Liker det eller ikke, livet går videre. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, men så igjen, de fleste voksne har vært gjennom forholdet samlivsbrudd før og de har fått over det, så hvorfor kan ikke du?


Du må være modig og putte den bak deg en gang for alle. Viktigste er å godkjenne den. Ikke klamre seg til håp om at et mirakel vil skje og bringe ham eller henne tilbake til deg, som om ingenting har skjedd.


Hvis du klamre seg til disse falske forventninger, vil ting bli enda mer uutholdelig. Når du akseptere det faktum at den andre personen ikke vil være der for deg noe mer, liv, får lettere daglig som du vil være slik at tid til å gjøre helbredelse.


Du er bare et menneske med delikate følelsen. Så tillate deg selv å sørge litt når du har akseptert tapet. Rope høyt hvis du vil, snakke med venner og slektninger til å gi slipp på dine undertrykt følelser. Du vil føle deg bedre på denne måten.


Men ikke Hold ute etter sympati til dine venner og slektninger begynner å se deg som en plage og begynne å unngå deg. Hvis det skjer, betyr det at du ikke har akseptert tapet av forholdet.


Mange broken hearted mennesker viste å lytte til bruddet sangene, triste sanger eller bruddet dikt i denne fasen. Du kan nyte noen av disse tingene for selv trøst, men ikke la denne fasen tviholder på for lenge fordi lytter til bruddet sanger og lesing bryte opp dikt vil bare bringe hukommelsen tilbake til forholdet og vil være vanskeligere for deg å komme over det.


Har selvtillit respekt. Aldri klandre deg selv for en pause opp, selv om du har gjort noe galt som kan ha utløst slutten av forholdet. Det er ingen vits i selv-incrimination, da det ikke vil angre bruddet, men i stedet vil gjøre du føler deg mer skyldig og deprimert. Vær snill mot deg selv og dine følelser.


Hvorfor straffe deg selv eller underholdende suicidale tanker for noe som ikke kan angres? Det er liv etter en breakup, og sjansene er at høyre og enda bedre person er det ut på jakt etter du bare i dette øyeblikk. Så Respekter deg selv for å gi deg selv en sjanse å være lykkelig.


Når det er gjort, kan du ta en velfortjent pause. Utnytte og nyt din plutselig frihet. Du må erstatte de negative følelsene i ditt hjerte med positive følelser. Den beste måten å skape positiv glade følelser er å nyte deg selv.


Gjøre noe som å se på en morsomme filmer som kan gjøre deg til å le selv om du ikke kanskje i humør for det. Eller annet, Registrer deg hos din lokale treningssenter for en øvelse programmet eller bare gå for en velfortjent ferie og la håret ned! Overdådige i din nye funnet frihet!


Deretter gi tid for helbredelsesprosessen. En vanlig tragedie blant mange mennesker er å kaste seg inn i nye relasjoner nesten umiddelbart etter å ha brutt opp med å tenke som et nytt forhold kunne hjelpe dem å komme over den forrige. Dette kan være en dårlig feil som rå følelser kan nesten alltid gi deg de gale grunnene å starte nye relasjoner som resulterer i ytterligere samlivsbrudd.


Se etter nye relasjoner bare når du kan se tilbake på den ødelagte én uten noen hjertesorg. Ikke bruk det som en leverage mot personen som brøt opp med deg.


Glem om å få tilbake på ham eller henne. Hvis du er den som blir dumpet, glemme å ta revege og være ondskapsfull! Din situasjon er trist, men det skjer hele tiden overalt. Samlivsbrudd er vanligvis følelsesmessig knuste fordi de tolkes som avvisning. Du må imidlertid forstå at det ikke er avvisning av du per se. Det bare rett og slett betyr å si at "ting vil ikke trening sammen."


Det er ikke noe personlig om det. Alle har rett til sin mening. Når du hater eller til å tegne for hevn, kan du aldri gi slipp på fortiden, og du aldri virkelig flyttet. Vil du virkelig ønsker at det skal skje?


Alt som blir sagt, hvordan vil du å komme videre med livet ditt er hvor du vil og bestemmer seg for å slippe og starte ting på nytt. Bare du kan gjøre valg og gjøre din smerte lettere og til slutt bli helbredet. Tid er den beste healer, så forstår at det tar tid for deg å slutte følelsen vondt i ditt hjerte. Men du vil bli helbredet, når du til slutt lar deg selv å bli helbredet av tid og komme over din bruddet, dagen vil komme.


Jeg stoler på at du vil finne de ovennevnte coping med bruddet informasjonen nyttig og ønsker du rask utvinning i ditt hjerte og sjel.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete