Monday, February 11, 2013

Få din eks Boyfriend tilbake og holde ham - Crucial skritt for å gjenerobre sitt hjerte

Hver kvinne som går gjennom en breakup står overfor en beslutning. Ett alternativ er å bare akseptere det faktum at mannen hun elsker ikke elsker henne lenger og prøve å plukke opp restene av sitt liv og gjøre best av det. Det andre valget er å løpe etter ham og gråte og be for ham å gi henne en ny sjanse. Hvis du tenker med ditt hjerte, vil du gjøre gråt og tigge bare for å møte avvisning igjen. På den annen side, hvis du får kontroll over følelsene dine, vil du gå tilbake og formulere en plan for å få din ex kjæreste tilbake og holde ham. Hvis du har bestemt på det andre alternativet, er her noen avgjørende skritt for å gjenerobre sitt hjerte.


Det er bra at du har besluttet å være sterk og holde kontroll over følelsene dine fordi du kan bruke overraskelsesmomentet for å få din ex tilbake. Etter bruddet er han klar til å avvise du igjen når du kommer til å tigge for hans kjærlighet. Dette vil bygge sitt ego og la ham vite at han har du der han ønsker du, og han kan gå om hans liv og ha deg tilbake når han er klar. Han er også forberedt på å ignorere dine telefonsamtaler, e-post og tekstmeldinger også. Så, når du ikke gjør hva han forventer, vil det kaste ham for en løkke, og han lurer på hva du er opp til.


Din ex innser sannsynligvis ikke ennå hva livet vil bli uten du. For å få din ex kjæreste tilbake og holde ham, må du gjøre ham sette pris på hvor god var hans liv med deg. Jo lenger du kan ignorere ham, jo mer han vil komme til savner deg og huske det god tid med deg. Noe som gjør ham innse dette er et viktig skritt for å gjenerobre sitt hjerte. Du trenger å gjøre ham som desperat for deg som du er for ham. Han vil først begynner å føle dette desperasjon når det går opp for ham at grunnen til at han ikke har hørt fra deg er fordi du ikke ønsker ham lenger.


Han vil begynne å be felles venner hvis de har sett du og hvordan du får. Han ber kanskje selv om statusen din dating. Vennene dine vil fortelle ham at du synes å være å gjøre fine og aldri sett bedre. Om din dating, kan de fortelle ham sannferdig at de ikke har sett deg med noen, men du synes å har det gløden om deg. Når han hører dette, vil han få panikk og begynne å gjøre de samme feilene som du ville ha gjort hvis du hadde valgt å løpe etter ham og tigge. Han ville begynne å ringe, sende e-post og tekstmeldinger du, men du bør ignorere dem akkurat som han hadde planlagt å gjøre med din.


Når alt dette skjer, vil det forårsake at du gjøre en annen beslutning. Vil du ha ham tilbake, eller har du funnet livet uten ham for godt til å få din ex kjæreste tilbake og holde ham.

No comments:

Post a Comment