Wednesday, February 6, 2013

En enkel men meget effektiv teknikk for å få din Ex kjæreste tilbake

Når du har bare blitt fortalt av kjæresten din at han mener de to av dere skal ta en pause fra hverandre for en stund, hva gjør han forventer du å gjøre? Han har nettopp knust hjertet ditt og men det synes han forventer at du skal sitte ved telefonen og vente på ham til å ringe og si alt er OK. Du kan sitte der til du er gammel og grå, mens han går med sitt liv. Disse tankene kan føre til mange følelser å overvinne du, og feilene som kan avslutte forholdet alltid er bundet til å følge. Det beste du kan gjøre nå er å være tålmodig. Få deg under kontroll og unngå å gjøre disse forholdet slutt feilene og bruker en enkel men meget effektiv teknikk for å få din ex kjæreste tilbake.


Det første du trenger å gjøre er slutte følelsen at forholdet er over. Alle kjærlighetsforhold har sine opp-og nedturer. Styrken på din kjærlighet for hverandre kan overvinne hindringer, så ikke gi ennå. Den største linken som skaper forståelse mellom to personer er kommunikasjon. Men at kommunikasjon må brukes til rett tid og på riktig måte. Rett etter en breakup kommunikasjon kan være den verste fienden for å få din ex tilbake.


Alle instinktene dine kan være å fortelle deg at å få din ex kjæreste tilbake, må du la ham vet hvor mye du elsker ham og ikke kan leve uten ham. Du føler at hvis du bor nær ham, ikke vil han glemme deg, og finne noen andre. Bare motsatt er tilfelle. Å plage ham med telefonsamtaler, e-post og tekstmeldinger vil gjøre mer for å kjøre ham rett inn i en annens armer enn noen ting annet. Han føler seg at hvis han blir involvert med noen andre, vil du se at forholdet er over, og la ham være.


Begge av du trenger å gjøre nøyaktig hva din ex kjæreste fortalte du og ta en pause fra hverandre for en stund. Det kan gjøre underverker for ditt forhold og av du ikke å være i hans ansikt hele tiden, han vil føle at du er respektere sine ønsker, og at du er modne nok til å håndtere vanskelige situasjoner uten å falle fra hverandre. Denne gangen fra ham vil gi deg tid til å evaluere forholdet og se om det er verdt å redde. Å få din ex kjæreste tilbake, du har å se på ting i lys av hva som er best for dere begge. Hvis dere var konstant krangling og å finne feil med hverandre, kan det hende du bedre å gå dine egne veier og forbli venner.


Hvis du både virkelig elsker hverandre, vil du få tilbake sammen. Av deg som viser din modenhet i å forlate ham alene, han vil innse hva han kaster bort og snart han vil forsøke å kommunisere med deg. Dette er når kommunikasjon vil bli din beste venn å få din ex tilbake.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete