Thursday, February 28, 2013

Så, du vil Your Ex tilbake: Hvordan du kan vinne skylden spillet

Etter en pause opp er det lett å glemme at det er alltid to sider til historien. Vellykket relasjoner ta to engasjert folk som beveger seg i samme retning mot samme mål. Hvis du vil din ex tilbake, rådene i denne artikkelen kan tjene som et første skritt mot forsoning. Gode, solide relasjoner involvere så mange faktorer. Det er vanskelig å bruke en størrelse passer alle tilnærming. Denne artikkelen vil fokusere på skylden. Ikke klandre deg selv eller din partner- men å ta en hard titt på hvilke faktorer som bidro til å bryte opp.


Så, for et øyeblikk, la oss slutte besatt om hvordan du kan vinne din ex tilbake. I stedet, la oss ta en titt på din rolle i ligningen. Skriv ned alle problemene som førte til pause opp. Fyll så mange sider etter behov. Prøv å huske alle kamper og beskyldninger om at bygget opp over tid. På dette punktet, selv om du er uenig med noen av innholdet, skriv ned alt din partner sier om deg. Neste, skriv ned alle måter at du mislyktes. ja... Du gjettet det. Dette handler om å eie din del av skylden. Hvis du virkelig vil din ex tilbake, må du ta en ærlig betrakte din rolle i split, og ta ansvar.


Par separat for mange grunner. Det er sannsynlig at du har noen gyldige grunner å skylde din ex. Men, alt vi kan endre er oss selv. Og hvis vi ønsker å prøve å gjøre det godt igjen, vi må ta ansvar for våre egne handlinger. Noen ganger er vi utilgjengelig eller ikke forpliktet på samme nivå som vår samarbeidspartner. Noen ganger er vi ødelegger all moroa og spontanitet for også å være krevende. Tenk tilbake til begynnelsen. Skriv ned alle dine tanker om begynnelsen. Eller, hvis det var en annen gang, skrive ned alt du huske om de beste tidene. Hva som skjedde? Hva var ikke skjer? Kontrast minnene med siste dager eller uker før pause opp. Hva var annerledes? Hvor var du annerledes?


Er det sannsynlig at du vil merke at ting kom ut av balanse. På et tidspunkt, er dine individuelle behov ikke oppfylt. Registrere hver tanke om situasjonen. Se etter felles temaer.


Etter skrive-delen av denne øvelsen er det tid for noen analyse. Ta et ærlig blikk på alle tingene som du kunne ha gjort annerledes. Hvis du oppdager alle hendelser som var utenfor din kontroll, kan du krysse dem. Det er meningsløst å bekymre deg om ting som vi ikke kan gjøre noe om. Du skal nå ha en liste over elementer som kunne ha blitt håndtert på en bedre måte. Spør deg selv hva du til å handle på denne måten motivert. Er det ting som du kan endre? Jeg vil satse du finner mange konkrete måter at du kan forbedre sjansene for suksess.


Ta en titt på tidligere relasjoner. Er det visse ting som alle partnerne dine klaget? Disse kan være verdifulle ledetråder. Holde du å gjøre de samme feilene i ditt forhold? Hvis dette er sant, er det din mulighet til å endre til bedre. Mislykkede relasjoner holder ofte mange spor som kan hjelpe deg å lykkes i fremtiden. Mens det er sant at ingen er perfekt, kan din svakhetene har nøklene som sette deg fri.


Så, er dette første trinnet om å ta handling. Før du kontakter din ex om å komme tilbake sammen, ta litt tid, og finne ut hvor du gikk galt. Etter at du har fått verdifull innsikt i deg selv og din rolle, vil du ha nye verktøy og innsikter som ingen kan ta bort. Når du er klar, kan du bruke denne kunnskapen når du oppretter en meningsfull samtale med din ex.

No comments:

Post a Comment