Thursday, February 14, 2013

Hvordan lage din Ex kjæreste ønsker deg tilbake - effektiv teknikk for å få ham tilbake i kjærlighet med deg

Når bruddet, og du er i stand til å innse hva som skjedde, din første tanke være hvor å lage din ex kjæreste ønsker deg tilbake. Dette er god tenker fordi du kan ikke tvinge ham til å komme tilbake til deg, og du kan ikke tvinge ham til å elske deg igjen. Han må vil du tilbake eller han er borte for godt. Den største tingen du må beskytte deg mot er å la ditt hjerte styre hodet. Det er rett måter å få en ex tilbake og feil måter som vil gjøre ham overbevist om at han gjorde rette i slutt på forholdet. I dagene umiddelbart etter en breakup, du står ved et veiskille, og avhengig av hvilken vei du ta, at vedtaket vil i stor grad avhenge av om du få din ex tilbake eller ikke. Dette er når du trenger en effektiv teknikk for å få ham tilbake i kjærlighet med deg.


Lære hvordan for å lage din ex kjæreste ønsker deg tilbake starter med innser hvordan ville du føle hvis du var i hans sted. Hvis du hadde vært en å starte bruddet ved å be om plass, ville du forvente ham å hedre dine ønsker. Det er derfor du må Hold deg i sjakk og ære sine ønsker. Hvis du avstå fra å kalle ham flere ganger om dagen og hysterisk forlange en forklaring for sine handlinger, han kjører for åsene, og du vil være overlatt til å kjefte på veggene. Samme gjelder for å sende e-post og tekstmeldinger, som vil ytterligere irritere ham. Den effektive teknikken som vil få ham tilbake i kjærlighet med deg er å gi ham tid og rom til å savne deg. Hvis du er alltid i ansiktet hans, hvordan kan han savner deg?


Hvordan for å lage din ex kjæreste vil du begynner tilbake med å gi ham inntrykk av at du har akseptert bruddet og gått på med livet ditt. Den beste måten å gjøre dette er å få med kjærester slik du gjorde før du møtte ham og gå ut og ha en god tid. Det ville ikke skade din sak hvis du treffer noen steder hvor din ex henger ut og la ham se at du ikke bare sitter hjemme venter på ham til å ringe. Ikke flørte med andre gutta i et forsøk på å gjøre ham sjalu; Denne taktikken fungerer aldri til din fordel. Bare ser du ut å ha en god tid er nok til å gjøre ham lurer på om du noen gang virkelig elsket ham, og han vil føle at du ikke ønsker ham.


Ved å vise ham en bekymringsløs og selvtillit trygg kvinne, viser du ham at du ikke trenger ham i livet ditt. Dette vil kjøre ham gal fordi menn alltid vil hva de ikke har, og du har bare utfordret ham. Av dine handlinger du har forårsaket ham å ha andre tanker om å bryte opp med deg, og han ønsker du tilbake. Ikke gi etter for lett, uansett hvor dårlig du ønsker ham tilbake i armene dine, gjøre ham tror at han vil måtte vinne deg tilbake, og han vil være tilbake i kjærlighet med deg.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer @ hotmail.co.uk, eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete