Thursday, February 21, 2013

Hvordan å takle en Breakup! -3 Raske Tips for å starte ASAP!

Kanskje du har hatt en blow-up i et forhold som har ført til en breakup, og nå du lurer på akkurat hvordan å takle en breakup, men beholde livet ditt beveger seg langs idet normal idet mulig. Din fremtid synes litt tåkete akkurat nå fra tårer som din visjon. Uten tvil kan en breakup tørke oss på svært ødeleggende måter i noen tilfeller.


Som en del av den virkelige verden, når folk sier, "der, der... det vil OK" det pleide å gjøre meg ønsker å slå noen! Jeg mener, hva i helvete er de snakker om, vil det være greit! Jeg har nettopp hatt min guts rippet fra meg med en sløv bladed kutte enheten! Er jeg blør over alt og bruddet har forlatt meg følelsen som hjertet mitt har blitt kidnappet fra brystet hulrom og squished av noen med to-tonns bly støvler!


Er det noen der ute som kan forholde seg til hva jeg snakker om her? Dessverre, hvis du leser denne artikkelen du sikkert vet nøyaktig hva jeg snakker om fordi du prøver å finne ut nøyaktig hvordan du skal takle en breakup og alle de små ekkel som går sammen med det!


Hvordan å takle en Breakup - 3 kvikk tupper å starte ASAP!


** Eliminere alle de gooey, syrupy, sukkerholdig kjærlighetssanger! Ikke spille dem; ikke Hør på dem, fordi de vil fordømme nær drepe du til tider. Musikk som er medvirkende, ikke-lyrisk er best. Det beste ville være noe om seier, oppløftende og inspirerende!


** Identifisere og starte umiddelbart en ny hobby, eller utvikle en ny ferdighet i noe og utfører alvorlig tid bestrebelse. Dette tvinger hjernen din for å få naturlig absorbert i noe annet av verdi som du prøver å helbrede fra "ferska hjertet syndrom"


** Akselerert personlig vekst - Lev deg inn i verden av selv-forbedring bøker og informasjon om relasjoner. Når du gjør dette, vil du lære mer om deg, mer om den andre personen og vite mye mer om hvordan å reparere og forbedre en ødelagt forholdet, hvis det er målet ditt.


Denne planen som er skissert ovenfor er utformet for å gi deg et grunnlag å bygge. I hovedsak er det virkelig ditt begynner skritt. Jeg skal hjelpe deg å fjerne negative følelser, skyld, og tanker og ordninger vedrørende payback.


Husk at du er høyt verdsatt. Du er en vakker, talentfull person med en dusør på gaver og skatter av hjertet, sinn og ånd. Ikke Selg deg selv kort! Du har det som trengs for å overvinne dette!


Mitt håp ville være at du kan føle hva jeg sier, fordi når lære å takle en breakup, fordi bare du holder nøkkelen til å gjøre dette kommer ut på en slik måte for hvor du er sunn i tanken og ånd og seirende!


Hvis du vil at førstnevnte forhold tilbake det er å finne, men først målet ditt bør være å få deg rett, smilende og tenker full mental klarhet!

No comments:

Post a Comment