Friday, February 15, 2013

Komme tilbake fyren som brøt ditt hjerte - avgjørende teknikk for å gjøre ham vil du igjen

Når du ser mannen elsker du å gå bort etter han har fortalt han trenger et tidsavbrudd fra your love relationship, ditt hjerte er knust og du føler deg som om du har bare falt av på jorden. Du er ødelagt og sint. Hvordan kunne han gjøre dette for deg? Dette kan være et vendepunkt i arbeidet med å få din ex tilbake. Dette er når du begynne å tenke på å få tilbake fyren som brøt ditt hjerte. For å gjøre det, vil du trenger en viktig teknikk for å gjøre ham vil du igjen.


Hvis du virkelig elsker ham og føler at han er mannen du vil tilbringe resten av livet ditt med, må en handlingsplan. Vær forsiktig at hva du planlegger ikke er diktert av dine følelser. Etter dine følelser på dette tidspunktet vil gjøre mer skade enn godt. Hvis du ikke tenker klart, det ville være best å vente en uke eller så før du slå seg ned før du gjør noe for å få din ex tilbake. Men på et tidspunkt må du prøve å gjøre ham vil du igjen. Hvis du ikke prøver ditt beste for å få ham tilbake, vil du tilbringe livet lurer på hva som kunne ha vært.


Den viktigste handlingen du kan utføre i flere uker etter bruddet er å ta ingenting i det hele tatt. Det kan høres gal, men du må ta deg tid til å få deg tilbake til nær normal som du kan. For å gå desperat jage din ex, gråt, og viser deg selv som en trengende og desperat person vil bare forsterke sin beslutning om å bryte opp med deg. Hvis du vise ham at du kan håndtere situasjonen og gå videre med livet ditt, han vil bli imponert og er i tvil om å miste en kvinne som deg. Det beste du kan gjøre er å få ham til å angre på å miste du.


Når du viser ham at han ikke er hele livet ditt, og at du kan leve uten ham, vil det gjøre å få tilbake fyren som brøt hjertet ditt mye lettere. Jo mer plass og tid du gi ham, jo mer du vil være å snu ting til din fordel. Største vendepunktet å gjøre ham vil du igjen vil være når han begynner å savne deg. Dette vil føre ham til å lure på hvis du fortsatt elsker ham og ønsker ham lenger. Realisering at du ikke kan elske eller ønsker ham lenger vil være et stort slag til hans ego, og han vil bli desperat å finne ut.


Hvis du vil vite sikkert hvis du elsker ham og ønsker ham lenger, vil han ha til å kontakte deg. Hans desperasjon kan føre ham til å ringe deg og ber deg punkt blank hvis du fortsatt elsker ham. Dette er når du bruker den avgjørende teknikken som vil få ham vil du igjen. Når han spør du hvis du fortsatt elsker ham, nøl med og si at bryr du fortsatt for ham. Dette vil kjøre ham gal, og han vil stoppe på ingenting å vinne deg tilbake.

No comments:

Post a Comment