Wednesday, February 13, 2013

Hvordan kan jeg vinne tilbake hans kjærlighet - ekspertråd For å få din Ex kjæreste tilbake

Hvordan kan jeg vinne tilbake hans kjærlighet? Det er knust spørsmålet mange kvinner spør etter breakup av forholdet som de trodde ville vare evig. Det var å gå sammen så glatt som en breakup hadde aldri gått inn i ditt sinn. Men når mannen du elsker plutselig forteller deg at han trenger plass, forlater du ødelagt og desperat og ønsker råd om hvordan å få din ex tilbake. Dette er når venner og slektninger vil komme til din støtte og fortelle deg å glemme ham og la ham gå. Men de er ikke en som vil være å miste mannen av deres drømer og måtte møte en trist fremtid uten ham. Du er den som er knust og fortvilet og du trenger ekspert råd for å få din ex kjæreste tilbake.


Det første du trenger å gjøre er få kontroll over dine følelser og slutte å være desperate. Da han sa han trengte plass, det gjør ikke nødvendigvis avsluttes bety at han kaller det for relasjonen. Han kan være bare trenger litt tid til å arbeide ut noen ting i hans sinn. Det er derfor det er veldig viktig for deg å respektere sin forespørsel og gi ham plassen han ba om og la ham regne ut hva er problematisk ham. Du kan ikke hjelpe ting ved stadig å være i sitt ansikt krevende å vite hva som er galt. Han kanskje ikke vet hva som er galt, og dette er hva han trenger å trene. Trengsel og skyve ham, vil han komme til konklusjonen at du er hva som er galt og trekke så langt borte fra deg som mulig.


Når du kontrollere følelsene dine og vise ham styrke og verdighet, kan han ikke annet enn å få nye respekt for deg. Han vil se en kvinne som kan tåle en storm og komme ut av det med hodet holdt høy. Dette er typen kvinne enhver mann ønsker ved hans side. Den beste måten å overvinne trangen til å kontakte din ex er å få ham av tankene dine så mye som mulig, så fokusere mer på deg selv og dine behov. En god idé ville være å besøke slektninger ut av byen som du kanskje har neglisjert under din varme og tunge romantikk. De vil bli glad for å se deg og gi deg støtte som du sårt trenger. Vær ikke alene noe mer enn du må være. Å holde opptatt og tilværelse i nærheten folk er ditt beste våpen for å bekjempe trangen til å ta kontakt med din ex.


Når du kommer tilbake, kan du sjekke e-post og telefon meldinger, som din mann kunne ha forsøkt å kontakte deg. Men han har forsøkt å kontakte deg eller ikke, er det tid for deg å ringe ham og røre ham til handling. Ring ham og fortelle ham at du har gjort mye tenkning og du kan se at han har rett. Bruddet var best for dere begge. Dette vil gi ham følelsen av at du er dumping ham. Siden menn ikke kan stå blir avvist, du har nettopp funnet svaret å hvordan kan jeg vinne tilbake hans kjærlighet og du vil få din ex kjæreste tilbake.

No comments:

Post a Comment