Friday, February 8, 2013

Overbevise Ex-kjæresten din at du hører sammen - ekspertråd For å få din mann tilbake

Når bruddet oppstod, han sa han trodde dere skal ha noen tid fra hverandre, men du savne ham allerede, og ønsker å overbevise din ex kjæreste som du hører sammen. Før du gjør alt for å få din ex tilbake, bør du ta hans ord til hjertet. Hva fikk ham til å føle at to av dere trengte litt tid fra hverandre? Var det fordi det var konstant krangling og såre følelser? Han må ha hatt en grunn for å gjøre en uttalelse sånn. Menn ønsker ikke å være borte fra sin kjærlighet, med mindre de har blitt såret eller forholdet har blitt kjedelig. Den eneste måten å sette ting sammen er å finne årsaken til hans misnøye og fastsette den.


En annen ting å vurdere når du undrer hvor å overbevise din ex kjæreste som du hører sammen, er årsaken til at du ønsker å gjøre så. Føler du at han er den eneste mannen for deg eller er du bare ensom? Er du flau til å bli kastet til side og ønsker å få ham tilbake slik at du kan ta hevn og dumpe ham? Hvis du vil ha ham tilbake for andre grunner enn som ønsker en fremtid med ham, ville du være bedre å glemme ham og gå videre med livet ditt. Men hvis du virkelig elsker ham og tror forholdet er verdt å redde, så bør du gjøre alt kort tigget ham om å få din ex tilbake.


Hvis du allerede vet årsaken til bruddet, og det var bare en spyttet som kom ut av kontroll, er han trolig bare så ivrig etter å komme tilbake med deg som du er å få ham tilbake. Hvis det var en spyttet som kom ut av kontroll, kan en enkel unnskyldning være alt du trenger. Noe annet å vurdere er lengden på forholdet. Hvis det hadde en ganske god historie, for eksempel ham introdusere deg til sin nære venner og familie, må han ha hatt alvorlige intensjoner. I dette tilfellet kan det være at du gjorde noe for å sterkt fornærme ham og føre ham til å se deg i et nytt lys som var ikke i det hele behagelig for ham, eller han kan ha fått kalde føtter og Kjør for dekning.


Hvis du gjorde noe som krenke seg dårlig, du bør vite hva det var, og før du kan ha noe håp om å overbevise din ex kjæreste som du hører sammen, det vil måtte løses. Men hans slik at du kan være et tilfelle av ting fortsetter for altfor fort, og han så seg selv nå point of no return ved å gjøre en forpliktelse til deg, og han trengte litt tid å tenke. Hvis dette er tilfellet, er din beste taktikken å vente ham. Hvis du nærmer ham denne gangen, kanskje han føler du prøver å tvinge ham mot sin vilje. Gitt tid til å tenke og kommer til å savne deg, vil han overbevise seg selv at du hører sammen.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete